Požuri i prijavi se: Vodimo vas na ''Čudesne zvijeri'' i otkrivamo gdje ih pronaći!

Official
Požurite i odgovorite na pitanje „Zašto bi baš ti trebao osvojiti jednu od Fantastic beasts nagrada?“ jer vas vodimo na Čudesne zvijeri! Ne gubite vrijeme - natječaj traje do 20. studenog!
Vidi originalni članak

Film je nastao prema posljednjem djelu poznate britanske spisateljice J.K.Rowling, autorice serijala o čarobnjaku Harry Potteru. U glavnoj ulozi gledat ćemo Eddieja Redmaynea koji će glumiti čarobnjaka Newta Scadmandera. Radnja se događa 70 godina prije nego što je saga o Harry Potteru započela. Naziv novog serijala ujedno je naziv knjige koju je Harry čitao prije odlaska u Hogwarts, a koja je obavezna literatura svakog čarobnjaka.

Osim Eddieja, ostale uloge tumače Colin Farrell, Katherine Waterston, Ezra Miller, Zoë Kravitz i Jon Voight.

Autorica Harryja Pottera, Joanne K. Rowling, iznenadila je svoje fanove u najavi u živo u Londonu da će biti ukupno 5 filmova o čudesnim zvijerima. Johnny Depp se pridružuje glumačkoj ekipi sporednom ulogom u nastavku filma, kojeg će David Yates režirati početkom sljedeće godine, s Eddiejem Redmayneom ponovno u glavnoj ulozi Newta Scamandera.

Film se u svim kinima otvara pretpremijerno već ove srijede, a vi možete osvojiti ulaznice i ostale nagrade iz filma putem našeg natječaja odgovarajući na sljedeće pitanje u obrascu na dnu članka: „Zašto bi baš ti trebao osvojiti jednu od Fantastic beasts nagrada?!'' Požurite i prijavite se jer natječaj traje od 15. do 20. studenog, a nagrade koje možete osvojiti su:

5x2 ulaznice za film

1x kišobran

2x mini bilježnice

1x Newtov čarobni štapić
1x šal

2x ženska majica

3x muška majica

Pravila u cjelosti pročitajte ovdje.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)
Posjeti joomboos.24sata.hr