Prava umjetnost: Crtani likovi na noktima

Uređenje noktiju postaje prava umjetnost tako da društvenim mrežama svako malo zavlada neki novi trend u manikuri. Posljednji trend bi mogao oduševiti sve ljubitelje animiranih filmova s obzirom da su upravo likovi iz crtića ono što možemo vidjeti na noktima mnogih trendy cura u zadnje vrijeme.
Vidi originalni članak

Portal Bustle ti donosi nekoliko ideja kako bi i ti mogla svoje nokte urediti s motivima likova iz tvog omiljenog crtića.

1. Disney princeze.

Ako si kao mala najviše uživala u pustolovinama Disneyevih princeza, onda će ovakva vrsta manikure za tebe biti pun pogodak. Svaki nokat je drugačije oslikan i svaki čini djelić cjelokupne slike.

2. Nostalgia.

Ti se vjerojatno nisi ni rodila kada je ovaj crtić bio ultra popularan no ako ti se jednostavno sviđa dizajn za manikuru, bez obzira što ne znaš o kojem je crtiću riječ, možeš se odlučiti za ovakve nokte.

3. Stripovski junaci.

Ako si ljubiteljica Marvelovih superjunaka, oduševiti će te manikura s tvojim omiljenim stripovskim likovima. 

4. Horor.

Voliš li možda jezive filmove i crtiće? Možeš izabrati manikuru s nekim od likova koji lede krv u žilama.

5. Video igrice.

Bilo bi lijepo nikada ne odrasti i vječno ostati u virtualnom svijetu videoigara, no ako to već nije moguće, barem možeš urediti nokte u tom stilu.

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima.

 

Posjeti joomboos.24sata.hr