Prekinuli Ariana Grande i Mac Miller!

Tumblr
Američki mediji su prenijeli kako su jedan od najslađih i najomiljenijih parova - prekinuli! Ariana i Mac nažalost više nisu skupa..
Vidi originalni članak

 

Grande je u listopadu 2016. javno rekla da je u vezi s Millerom, a on ju je i podržavao za vrijeme tragičnog bombaškog napada u Manchesteru.

Iako su mediji već posumnjali u to da se nešto događa, s obzirom na činjenicu kako je pjevačica na Met Galu došla - solo!

A na svome Instagramu je objasnila kako će MAC uvijek biti njezin najbolji prijatelj i kako će uvijek biti ovdje uz njega, kako god se budućnost odnosila prema njima.

Ariana Grande je ovu vijest potvrdila na svom službenom profilu Instagrama. 

Razlog prekida su navodno zgusnuti rasporedi i obveze koje oboje imaju a zbog kojih se ne uspijevaju viđati često koliko bi htjeli i koliko misle da je potrebno da bi im veza bila stabilna.

 

Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za vas, pripremili hrpu iznenađenja.

Možete odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica SaamoPetra.

Ne propusti odlične modne savjete i pročitaj kako isfurati jednu od najpopularnijih boja sezone.

Otkrij pedeset nijansi žute i saznaj kako uvijek biti trendi u školi.

U magazinu možeš dobiti super cool dar - personalizirane kartice s motivacijskom porukom koju su ručnu potpisali najpoznatiji hrvatski YouTuberi i Nescafe 3u1.


 

Posjeti joomboos.24sata.hr