Prekrasna Sara (17): 'Voljela bih postati Miss Hrvatske'

sara siladji / instagram
U intervjuu nam je otkrila što je najviše veseli u životu, koji predmet joj je najdraži, koje su joj ambicije na daljnjim natjecanjima i kako zamišlja idealnog dečka
Vidi originalni članak

Prije par dana smo na kratko dobili priliku upoznati srednjoškolku Saru Siladji iz Vrbovca. Nije baš bezveze, doduše. Sara je, naime, pobijedila na izboru za Miss zagrebačke županije i sad će se natjecati na izboru za Miss Hrvatske. Možda ode i na izbor za Miss svijeta, što je sljedeći korak nakon hrvatskog izbora. Sa svojih 17 godina, a to je prilično genijalno. 

Ipak, malo smo toga znali o Sari osim da je prekrasna i zrači nečim baš lijepim, da ide u srednju školu i da je već neko vrijeme članica modne agencije Midikenn, pa smo je odlučili još malo bolje upoznati. I već na prvu smo se prevarili, jer, mislili smo da je Sara uvijek u centru pažnje baš zato što je neviđeno posebna, ali njoj je to zapravo nekako 'tlaka'. 

'Ne volim se izdvajati'

"Nisam cura koja se voli izdvajati, iskreno. Iako, da, vrlo sam društvena i vesela osoba, a široki osmijeh je moj najveći adut, barem ja tako mislim. A kad bih se morala opisati, možda bi to išlo nekako ovako... Pozitivna sam, nasmijana, emotivna, snalažljiva, tvrdoglava.... i uvijek svoja", govori nam Sara, kojoj su najveća podrška u svemu što radi njezini najbliži. "Najvažnije mi je da su oni uz mene, što god radila", kaže.

A bili su uz nju i nakon što je osvojila tu laskavu titulu prije par dana. To joj je, kaže, bilo iskustvo koje će joj ostati u glavi cijeli život, a pamtit će ga po lijepim stvarima. "To mi je iskustvo otvorilo nove vidike i moram priznati da mi je ojačalo samopouzdanje. A djevojke koje su se natjecale sa mnom stvarno ne mogu zvati konkurencijom. Zapravo smo si cijelo vrijeme bile podrška i ohrabrivale jedna drugu, bile smo pravi mali tim, a s nekima sam ostala i super frendica", govori.

Broj followera na Instagramu vrtoglavo raste

Nakon ove titule, osim čestitki i podrške sa svih strana, na Instagramu su joj počele stizati brojne poruke i već je stekla neke fanove. "Broj followera brzo raste, to je istina. Kako ženskih, tako i muških. I naravno da mi to laska", govori Sara. No, iako je jedno natjecanje završilo, sad je čeka novo, veće.

"Velika je čast, ali i odgovornost biti dio cijele ove divne Miss priče i predstavljati svoju županiju na finalnom izboru Miss Hrvatske za Miss svijeta. Još zapravo nisam ni svjesna što me sve čeka, ali opet ću upoznati puno ljudi, doživjeti nešto novo i baš jedva čekam", priča Sara, ali nije ni to toliko jednostavno kako nam na prvu izgleda. Ne možeš se baš samo prijaviti, ući i to je to.

Sara je, prije svega, samo obična tinejdžerica

Ipak, iza svih tih izbora i modelinga, Sara je i dalje samo tinejdžerica. Klasična tinejdžerica koja se voli družiti s frendovima, baviti sportom, izlaziti i raditi sve one bezbrižne stvari koje tinejdžeri rade. "Uglavnom, sa mnom je uvijek veselo, a najviše volim ljeto i lijepo vrijeme. Tad se ne skidam s rola, a jako volim i igrati košarku", priča. Također, sara je odlična učenica i jako voli školu. 

"Jako volim školu, a općenito lako pamtim gradivo pa nemam problema s učenjem. Engleski mi je najdraži predmet i planiram uskoro upisati još neki strani jezik... Španjolski, možda", dodaje. Kad ne uči, Sara priznaje da itekako redovito prati JoomBoos. "Najdraža mi je Saamo Petraa, prezabavna je. A drag mi je i LayZ."

'Još uvijek nitko nije uspio osvojiti moje srce'

"Naravno da svi uvijek 'na prvu' vidimo ono što je izvana, ali jako mi je važno da je dečko duhovit i humorističan, da me može nasmijati, da je pristojan... I da jednostavno ima ono nešto što će me privući", govori Sara. Dečki, zapisujte. Od veza joj je, ipak, trenutno puno važnije izgraditi sebe. Kaže da se oduvijek zamišljala kao uspješnu, poslovnu ženu, ali joj je, naravno, teško reći gdje će je život dalje odvesti. Tko bi to mogao znati već sad. "A gdje ću biti za 10 godina? Nemam pojma, tek sam isplanirala što ću sutra raditi", dodaje za kraj.

 

Posjeti joomboos.24sata.hr