Love, oh love: Ove celebrity cure imaju nove ljubavi?

zenski svijet/instagram
Šuška se, šuška... Jesu li Jacob i Zendaya, Demi i Machine Gun Kelly te Rihanna i A$AP Rocky u vezi?
Vidi originalni članak

Obožavatelji na romansu Jacoba Elordija i Zendaye sumnjaju još od kolovoza, kada je par uočen kako zajedno uživa u Grčkoj. Nedavno je Zendaya opovrgnula glasine da su njih dvoje zajedno, a Elordija je nazvala svojim najboljih prijateljem dok mu je dodjeljivala nagradu “American Australian Association Arts Awards” u New Yorku. 

Proteklih dana par je opet uočen u New Yorku. Viđeni su kako zajedno piju sok, smiju se, grle i druže. Ovaj par se upoznao na snimanju serije 'Euforija', a između njih je, čini se, oduvijek bilo određene kemije. Također, to je potvrdio i izvor blizak paru.

"Pa ljudi, Jacob i Zendaya su već mjesecima zajedno" Najprije su dugo vremena bili prijatelji, ali sada je to već preraslo i u romansu", tvrdi blizak izvor za Cosmopolitan.

Demi ima novu simpatiju?

No, nisu oni jedini novi zvjezdani par o kojem se šuška.

U tračerskim kuloarima govori se kako su i Demi Lovato i reper Machine Gun Kelly zajedno, javlja Cosmopolitan. Viđeni su na jednom događanju u Los Angelesu gdje su ostali zajedno do sitnih jutarnjih sati. 

"Zajedno su otišli s eventa i samo se kratko pozdravili. Zapravo, djelovalo je kao da će se opet uskoro vidjeti", rekao je jedan izvor.

Još jedna celebrity ljubav?

Ali, nemojte misliti da je to sve od vijesti iz rubrike 'celebrity ljubav'. 

Da između njih možda postoji nešto više od prijateljstva pokazali su i Rihanna i reper A$AP Rocky, a za njih tvrde da imaju toliko očitu kemiju da je jednostavno ne mogu sakriti, javlja Cosmo.

"Kemija između pjevačice i repera je itekako očito, u zadnje vrijeme se puno druže i super im je zajedno", kaže jedan od izvora. Ovo novo prijateljstvo, a možda i veza, za Riri su došli nedugo nakon prekida s biznismenom, Hassanom Jameelom.

Iako zasad ni jedan od troje parova nije potvrdio vezu, čekamo da se oko svega oglase. A s obzirom na pisanje svjetskih medija i interes za njihove moguće romanse, to bi se moglo dogoditi uskoro...
 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr