Prije ove drame Charles je bolesno mnogo zarađivao

jamescharles/Instagram
Postao je senzacija kad je na Twitteru objavio fotke s maturalne, a onda je krenula njegova beauty guru karijera
Vidi originalni članak

U 2016. pojam 'beauty dečkiju' mnogima je bio nepoznanica. No, tada je James Charles postao poznat i doprinio širenju ovog termina.

Objavio je svoje fotke s maturalne na Twitteru koje su postale viralne.

Mjesec dana kasnije, Cover Girl ga je prozvao prvim muškim beauty licem. Preko noći je tada nepoznati 17-godišnjak postao zvijezda. Svojih 5 minuta slave uspio je vrlo brzo pretvoriti u pravu karijeru vrijednu milijune dolara, piše Seventeen

Sve je bilo okej i njegova je karijera cvjetala sve dok se jedan od nedavno najpopularnijih youtubera nije našao usred skandala s Tati Westbrook koji će se zasigurno odraziti i na njegove financije. 

Portali su nekad pisali kako James vrijedi oko 12 milijuna dolara, no, otada je broj njegovih fanova porastao pa je moguće da je ta brojka narasla na 24 milijuna. Ipak, ne treba zaboraviti na dramu koja se trenutno odvija u internet sferi, a vjerojatno će mu nekad bolesno veliku zaradu znatno smanjiti, ako već i nije.

via GIPHY

Što ti misliš, hoće li James sada zarađivati manje ili će se ipak izvući iz ove drame? 

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU: 

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

Posjeti joomboos.24sata.hr