Prodaje se kišobran s kojim je Britney napala fotografa

YouTube/screenshot, canva
Zeleni kišobran s kojim je nakon živčanog sloma 2007. godine vitlala Britney Spears ide na aukciju.
Vidi originalni članak

Daniel Ramos, paparazzi čiji je auto Britney napala kišobranom, spreman je kako kaže, odvojiti se od djelića povijesti jer je Britney sada mentalno dobro, piše TMZ. Osim toga, Ramos planira i snimiti film, pa mu je potrebna lova.

Fotograf kaže da je nakon divljačkog vitlanja, kišobran još u dobrom stanju iako ga ne preporuča nositi na kišu. Na aukciju stiže 10. kolovoza, a vlasnik se nada da će ga uspjeti prodati za 50.000 dolara.

Prošlo je 10 godina otkako je Britney Spears imala živčani slom i od osoblja frizerskog salona Esther's u Kaliforniji zatražila da joj obriju glavu. Kako su to odbili, uzela je stvari tj. mašinicu u svoje ruke. Paparazzi su je čekali ispred i sve uspjeli snimiti.

Fotografije njenog sloma obišle su svijet. Nakon raspada braka i mučne borbe za skrbništvo, dotaknula je dno te završila na psihijatriji. Kad su je svi otpisali, Britney se samo pojavila na pozornici.

via GIPHY

Oživjela je karijeru, s bivšim suprugom je u dobrom odnosu te dijele skrbništvo, a o uspješnoj karijeri ne trebamo govoriti, zar ne? 

via GIPHY

 

Ovo je odličan primjer JoomBoos novinara! Ako i ti želiš pisati novosti, kvizove i druge tematske članke za JoomBoos, KLIKNI OVDJE :)           
 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

Posjeti joomboos.24sata.hr