Proljeće je stiglo: Malena i Klepetan opet skupa

croatiafulloflife@instagram
Klepetan i Malena ponovno zajedno sedamnaestu godinu za redom
Vidi originalni članak

Najpoznatije Hrvatske rode opet su zajedno. Klepetan svoju malenu nije iznevjerio ni nakon 17 godina, koliko njihova ljubav traje pa joj se i ove godine vratio. Klepetan očito ove godine više ni trena nije mogao izdržati bez svoje drage pa je tako s juga Afrike doletio ranije nego inače, piše 24 sata. 

"U ponedjeljak popodne, bilo je negdje oko 15 sati, bio sam na dvorištu i vidim na livadi iza škole dvije rode. Pozovem ja njega: "Klepo odi, dat će ti dida Stipa ribe i mesa", i odnesem mu kantu s nešto mesa. I dok je onaj drugi odletio nije prošla ni minuta Klepetan prilazi kanti i učas je sve pojeo, veselo zaklepeta, uzletio na krov svojoj Malenoj i odmah se 'dao na posao'. Ljubili su se veselo kljunovima, klepetalo se na sve strane, 'palo' je i parenje nekoliko puta. Sretni oni, sretan i ja", ispričao je umirovljeni školski domar Stjepan Vokić koji brine o Malenoj dok Klepetana nema. 

Tako ova prediva priča i ove godine ima sretan završetak. Koliko su tebi slatki Klepetan i Malena?

Pogledaj novi video na JoomBoosu:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

Posjeti joomboos.24sata.hr