Reper završio u bolnici jer se 'predozirao' čipsom

lilxan.xo / instagram
Bivši dečko Noah Cyrus nije priznao koliko je čipsa pojeo, ali očito puno previše ako ga je to odvelo u bolnicu
Vidi originalni članak

Lil Xan, reper i bivši dečko Noah Cyrus (mlađe sestre Miley Cyrus), završio je prije par dana u bolnici jer se 'predozirao' ljutim Cheetos čipsima, piše Cosmopolitan

U svojim Instagram storyjima s ljudima je doslovno dijelio svaki dio svog puta prema bolnici, a da je situacija ozbiljna shvatio je nakon što je u trbuhu osjetio snažnu bol. 

"Želim svima reći da nisam završio u bolnici zbog droge, ali sam očito pojeo previše Hot Cheetosa i nešto su mi pokvarili u želucu", izjavio je reper. 

Iako nije rekao koliko je točno vrećica čipsa pojeo, priznao je kako je ispovraćao čak i malo krvi nakon prejedanja. Jao...

'Budite oprezni sa Cheetosima'

Ipak, javio se sinoć i svim obožavateljima napisao da je sad dobro i da se osjeća bolje, ali im je poručio da budu oprezni sa Cheetosima.

Bilo je i ozbiljnijih slučajeva

No, čini se kako se ovakvi indicenti događaju i drugima. Jedna je žena prije par mjeseci završila u bolnici i morali su joj ukloniti žučni mjehur, jer je u tjedan dana pojela čak četiri vrećice Hot Cheetos čipsa. Doktorica Cary Cavender iz Le Bonheur dječje bolnice izjavila je kako se često susreću s ovim problemom. 

"Imamo mnogo slučajeva napada gastritisa i čireva zbog jedenja tih ljutih čipseva", objasnila je Cavender. I to je jasan znak da se ni sa čime, a pogotovo s ljutim čipsima, ne smije pretjerivati.

Posjeti joomboos.24sata.hr