Riverdale, Chernobyl i još par serija za vikend

screenshot/youtube/HRT
O Chernobylu trenutno svi živi pričaju. Možda je vrijeme da pogledaš zbog čega toliki hajp?
Vidi originalni članak

Vikend bingeanje serija nam je većini omiljena zanimacija, ali najgore je kad treba odlučiti koju seriju gledati. Obično onda provedemo više vremena tražeći serije i scrollajući po raznim preporukama, a onda nam se nakon dvije epizode spava ili naprosto izgubimo volju za gledanjem. Zato smo mi tu, nema na čemu, pa smo napravili mali pregled serija koje možeš gledati ovaj vikend, ako nemaš ideju odakle krenuti. 

Riverdale

Neki dan je završila treća sezona pa, ako si propustio dozu teen drame, baci se na gledanje. Ako si već odgledao cijelu sezonu, samo ćemo ti reći da je možda najbolje da je odgledaš opet. Još se ne zna kad dolazi nova pa da ne čekaš uzalud.

Chernobyl

Vani su zasad dvije epizode ove hit mini serije o kojoj trenutno priča cijeli svijet, tako da vjerojatno želiš i ti uskočiti u ovaj vlak. Serija već ima ocjenu 9,6 na IMDB-u i, istina, ovo ćeš odgledati u dva sata, ali zato na listi imaš još pet ostalih serija za ostatak vikenda.

Dead to me

Christina Applegate vratila se u velikom stilu. Njezina nova serija, u kojoj igra udovicu koja postaje vrlo bliska sa ženom koja skriva prilično mračnu tajnu. Serija je Netflixova, znači vani su sve epizode i, kažu svi, vrhunske su. 

The Act

Seriju inspiriranu stvarnom pričom o mami Dee Dee Blanchard i njezinoj kćeri Gypsy Rose svi su čekali još od one čuvene reportaže na BuzzFeedu, a prije dva tjedna je izašla zadnja epizoda. Svi vi koji ste čekali da bude vani u cijelosti napokon je možete početi gledati. Ovaj vikend je super odabir za krenuti.

The Umbrella Academy 

Za sve ljubitelje superheroja; ovo je trenutno hot serija za pogledati. Grupica superheroja okuplja se nakon smrti oca koji ih je posvojio kao male. Sad kreću spasiti svijet? Pa, otprilike.

The Society 

Skupina nekad ultra bogatih tinejdžera pokušava preživjeti nakon što se misteriozno nađu u replici svog rodnog grada, gdje nema ni traga njihovim roditeljima. Sounds good.

Sad si spreman za gledanje.

via GIPHY

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr