Robbie Williams pozvao publiku na koncert u Beogradu

Iz natjecanja je ispala Danijela Vučerinović, a dalje idu 9 Control, David Temelkov, Magdalena Bogić, Antonijo Krištofić i Amel Curić. Publiku je oduševio Robbie Williams koji ih je uživo putem video projekcije pozvao na svoj spektakularni koncert u Beogradu 17. lipnja
Vidi originalni članak

Tema posljednje emisije X Factor Adrie opet je bila "Sva lica ljubavi" te su kandidati pjevali naljepše ljubavne pjesme. U borbi za ostanak u showu pjesmu spasa pjevali su Danijela Vučerinović i Milan Bukilić, piše 24sata.

Publika je odlučila da iz showa odlazi, već jednom izbačena, Danijela. Unatoč tome, žiri ju je obasu riječima hvale.

- Toliko sam sretan jer si se vratila. Iako si promukla drago mi je da si dala posljednji atom svog bića. Vrlo emotivno i jako mi se svidjelo - rekao je Željko. 

- Tvoja sam velika obožavateljica jer si fantastična i savršena baš takva kakva jesi - oduševljeno je zaključila Aleksandra, a Massimo i Tonči su se složili kako je njezin nastup veliko iznenađenje za sve. 

Na žalost, to nije bilo dovoljno za ostanak u natjecanju.

Svojim su nastupom oduševili dečki iz 9 Control-a. Njihovu izvedbu pjesme "Mirrors" publika je nagradila glasnim vriskom i bacanjem plišanih medvjedića na pozornicu.

- Ako večeras ne bude milijun glasova za vas od djevojaka, onda je svijet otišao k vragu - rekao je Tonči, dok je Massimo zaključio da je riječ o fenomenalnoj izvedbi. 

Aleksanda i Željko ostali su bez komentara i preostalo im je samo složiti se sa kolegama iz žirija.

Ništa lošiji nisu bili ni nastupi ostalih kandidata pa ćemo u natjecanju i dalje gledati Davida Temelkova, Magdalenu Bogić, Antonija Krištofića i Amela Curića.

Posebni gosti emisije bili su grupa SARS i makedonska pjevačica Elena Risteska. 

Tijekom emisije Antonija je primjetila da se nešto neobično događa na video zidu, a trenutak kasnije, na opće oduševljenje publike, u emisiju se uključio glavom i bradom Robbie Williams. Pozvao je publiku na svoj koncert 17. lipnja u Beogradu i izjavio kako se iznimno raduje svom prvom posjetu tom gradu. 

- Nije u pitanju tehnička greška, već specijalno iznenađenje o kojem smo pričali - objasnio je Aleksandar.

<div id="fb-root"></div><script>(function(d, s, id) {  var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];  if (d.getElementById(id)) return;  js = d.createElement(s); js.id = id;  js.src = "//connect.facebook.net/en_GB/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3";  fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script><div class="fb-post" data-href="https://www.facebook.com/XFactorAdria/posts/776040609183741" data-width="500"><div class="fb-xfbml-parse-ignore"><blockquote cite="https://www.facebook.com/XFactorAdria/posts/776040609183741"><p>Na&#x161;i takmi&#x10d;ari &#x107;e vas sa zadovoljstvom zabavljati i na koncertu Robbie Williams-a 17. juna na U&#x161;&#x107;u! Get EX(c)ITed ! #xfactoradria #LIVE #RW #david #jelena</p>Posted by <a href="https://www.facebook.com/XFactorAdria">X Factor Adria</a> on <a href="https://www.facebook.com/XFactorAdria/posts/776040609183741">Wednesday, 3 June 2015</a></blockquote></div></div>

Ovoga puta nije bilo previše suza u emisiji s obzirom da će svi finalisti, zajedno sa Danijelom, nastupiti na spektakularnom Robbievom koncertu. U pratnji eXit Factor benda izvesti će najveće hitove ovogodišnjih zvijezda Exit Avanture. 

Posjeti joomboos.24sata.hr