Ruža: Cijeli život nedostaje mi majka, njoj sam posvetila pobjedu

Olivia Rodrigo Instagram
Dojmovi nakon pobjede su se slegli, Ruža radi punom parom na novim pjesmama, a otkrila je i neke zanimljive činjenice o sebi
Vidi originalni članak

U showu se pojavila kao djevojka moćnog glasa i vatrene naravi, ali uvijek skromna i srdačna. Možda je upravo to razlog zbog kojeg je publika proglasila Ružu Janjiš pobjednicom drugog hrvatskog Voicea.

Iako je sada sretnija no ikad, Ružu život nije uvijek mazio. Odrasla je u Bosni i Hercegovini u Odžaku, a još kao dvogodišnja djevojčica ostala je bez majke koja je umrla od bolesti. Tada je ostala živjeti s ocem i jednogodišnjim bratom Markom, a najviše ju je odgojila baka. 

Prije četiri godine pogodila ju je i očeva smrt, nastavlja strina. 'Ruža je lijepi anđeo kojeg voli cijela obitelj'.

'Svi su je u selu obožavali. Cijela obitelj joj je došla biti podrška u Zagreb'.

Ova djevojčica koja je voljela cvijeće i pjevala u crkvi danas je pjevačka zvijezda u nastajanju, a pobjedu je posvetila majci i obitelji.

I među našim Coolovcima Ruža je bila omiljen kandidat, pa smo posebno za vas odlučili saznati zanimljive detalje od pobjednice osobno.

Ruža nam je potvrdila kako su se dojmovi slegli i zapravo od subote radi punom parom:'Još uvijek nisam stigla kući – zbog raznih obaveza sam još u Zagrebu. Veselim se kavama s prijateljima čim dođem u Osijek'.

Osim moćnog glasa Ruža je mnogima bila inspiracija, jer je uspjela sama unatoč životnim okolnostima. Naime, gubitak rodtelja i bake koja ju je odgojila bilo je teško prebroditi, ali iz sjećanja na njih crpi snagu: 'Za mene je svaki dan novi dan, pozitivnog sam duha. Svaki čovjek je sam svoj krojač svoje sudbine i sreće, a ja uvijek nastojim nakon kiše prizvati sunce'. 

Njena neutsrašivost mogla se vidjeti i na pozornici, tako je i potvrdila: 'Moram priznati da me nije bilo strah ničeg posebnog, jer uvijek doživljavam pozornicu kao svoj dom i mjesto gdje se ugodno osjećam' te nastavila 'Pripremala sam se uz pomoć svog tima, koji nas je upjevavao, smirio i bio uz nas, a i sama sebi sam uvijek govorila 'Ma samo je bitno da se dobro zabaviš na pozornici'. 

 

A da se dobro zabavila potvrđuje i činjenica da će Voice pamtiti cijeli život: Ovaj show je nezaboravno iskustvo, pamtit ću to čitav život. Uz nastupe, najljepši trenuci su mi bili druženje s kandidatima, jer smo se uvijek znali nasmijati i zabaviti, a ljubav prema glazbi nam je uvijek bila zajednička tema. Indira nam je od početka govorila da ostanemo svoji, uživamo i budemo sretni, a čitav show da shvatimo vrlo ozbiljno i da budemo odgovorni'. 

Tko je Ruža, osim pobjednice Voicea, što voli raditi, jesti i gdje želi ići? I nas je to zanimalo, a ona spremno odgovara: Jako volim putovanja, i upoznavati nove ljude, kulture i običaje. Voljela bih pojesti dvije baklave u Istanbulu, sushi u Tokiju, popeti se na toranj u Pizi, posjetiti Machu Picchu, saznati da li su Inke usitinu bili iz druge dimenzije, jer nemoguće da su bili ljudi. A možda i jesu. A voljela bih posjetiti i Berlin – kad već nisam iz Berlina! :-) Ma ja vam jednostavno volim živjeti život'. 

U budućnosti planira vrijedno nastaviti raditi na svojim pjesmama i baviti se glazbom. Uz profesionalni tim uz sebe, kaže Ruža, veseli se daljnem radu.

A i mi se veselimo da je čim prije imamo priliku slušati i gledati!

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Posjeti joomboos.24sata.hr