S Batskejtom svi mogu biti pravi Batmani

xrobotsuk@instagram
Za sve ljubitelje Batmana imamo odlične vijesti!
Vidi originalni članak

James Bruton poznati je YouTuber koji na svojem kanalu ima preko 500 tisuća subscribersa, a bavi se izradom cosplay kostima, robota, razne mehanike, te trenutno radi na Star Wars droidima. No, ono s čime nas je James Bruton totalno oduševio je električni skateboard inspiriran mnogima omiljenim super junakom! 

Riječ je o Batmanu i Batskejtu koji je osvojio njegove pratitelje. James je naravno na YouTube kanalu podijelio videe i proces izrade ovog precool vozila koji nije nimalo jednostavan. 

A kako Batskejt radi? Vozač u rukama ima konzolu pomoću koje upravlja skateboardom, a nagibima tijela određuje smjer u kojem želi ići. Ipak, ne čini se to baš tako jednostavno kao što zvuči, a mnogi fanovi smatraju da je Batskejt opasan. 

via GIPHY

Možda ćemo zbog toga morati pričekati njegovu prodaju, ali slažemo se da je ovo jedan totalno cool proizvod koji svaki Batman ljubitelj želi imati. 

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima!

MEGA POKLON: Uz novi JoomBoos magazin dobivaš na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 
Posjeti joomboos.24sata.hr