Saamo Petra otkriva kako biti cool!

saamopetraa/instagram
Ako misliš da su svi više cool od tebe, vrijeme je da uzmeš stvar u svoje ruke i izgradiš svoj cool faktor
Vidi originalni članak

Svatko ima svoju vibru i privlačni su drugim ljudima na svoj način, ali što ako jednostavno ne znaš kako se istaknuti? Postoji mnogo načina na koje možeš izaći iz svoje 'sigurne zone' i kroz par trikova naučiti koje su to stvari koje utječu na to jesi li cool ili ne. Nije sve u izgledu, a stav igra veliku ulogu u tome kako te drugi vide. Zato, pogled gore i osvoji svijet! Evo što ti Petra savjetuje:

Izgled nije bitan, ali uvijek može biti plus

Ako se ne voliš sređivati, izgled fakat nije nešto što igra veliku ulogu u tome kakvu vibru šalješ. Naravno, izgled uvijek može biti plus. 'Kada se osjećam loše, izaberem si najcool outfit koji mogu smisliti i kada ga obučem, osjećam se sto puta bolje'. Sve je u sitnicama koje tebe čine sretnom. 

Samopouzdanje je sve

Što god radiš, moraš imati samopouzdanja. Izgradi samopouzdanje kroz ono što ti se sviđa i bit će ti lakše otvoriti se drugima. Kada si sigurna u sebe puno ti je lakše prilaziti dečkima i pronaći prijatelje. Privlačno je kada nisi ovisna o tuđim mišljenjima, najljepše cure su samostalne i sigurne u sebe. Ako ti misliš da si cool, to će misliti i drugi.

Samo opušteno

Kada si u situaciji da ti se sviđa neki dečko, trebala bi imati hrabrosti da mu priđeš. Ako dečko može prići curi, možeš i ti k njemu, nema nikakve razlike. Započni razgovor o nečem što imate zajedničko. Kada se iz toga rodi prijateljstvo, povedi ga u kino i vidi kamo to može odvesti. Uvijek budi opuštena, nikada zatvorena u sebe. Nema smisla da čekaš da on tebi prvi priđe jer on vjerojatno ni ne zna da ti se sviđa, dečki nisu tako strašni kako se čine.

Ako želiš saznati još puno cool ljubavnih, modnih i ostalih savjeta, trk po novi JoomBoos Videostar magazin jer u njemu možeš pronaći sve to i još mnogo više!

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

Posjeti joomboos.24sata.hr