'Samo ja': Ovi horoskopski znakovi su najsebičniji

theothervibes/Instagram
Ako ti je netko od frendova rođen u ovom horoskopskom znaku, pripazite kako se postavljate prema njima i koliko od njih očekujete
Vidi originalni članak

I dok su tebi tvoji frendovi možda važniji nego što si ti sam/a sebi, postoje ljudi koji to jednostvano nemaju u sebi. Neki su jednostavno sebični i sami sebi najvažniji i to je jako teško promijeniti.

No, to ne znači da su zli, samo nemaju razvijenu empatiju prema drugima. A takve osobe ili prihvatite ili maknete iz života, kako vam drago. A koji horoskopski znakovi spadaju u ovu najsebičniju kategoriju? Zna Your Tango.

1. Škorpion

Škorpioni su po prirodi jako oprezni i pomno prate svaku situaciju u kojoj se nađu. Vrlo su svjesni što se događa oko njih. A ako vide da bi iz neke situacije mogli izvući neku korist, Škorpion će to iskoristiti. Vrlo su pametni i ne propuštaju niti jednu priliku.

via GIPHY

2. Lav

Lav će se riješiti svake prepreke na svom putu kako bi došao do cilja. Neće se ustručavati posegnuti ni za nečim nemoralnim, ako će ih to dovesti do onoga što žele. Ali, to ne znači da nisu odani i darežljivi prema bliskim ljudima. Samo jako, jako vole sami sebe i vole si ugađati.

via GIPHY

3. Bik

Bikovi najviše od svega vole uživati u životu. A isto tako smatraju da biti velikodušan nije uvijek prednost, jer time gubite genijalne stvari koje mogu biti samo vaše! Bikovi se vode time da, ako ne stavite svoje najbolje interese na prvo mjesto, nitko drugi neće to učiniti za vas. 

via GIPHY

4. Jarac

Jarčevi uživaju u bilo kakvoj prednosti nad konkurencijom, ali oni nisu ti koji će posegnuti za neetičnim sredstvima kako bi nešto ostvarili. Međutim, ako se pojavi prilika da Jarac mora konkurirati drugima, on će učiniti sve što je potrebno kako bi pobijedio. Jarci su mudri i ambiciozni, ali i svjesni da uspjeh ne dolazi sam od sebe. Za uspjeh trebate raditi. 

via GIPHY

5. Vodenjak

Vodenjaci znaju da se ništa neće dogoditi ako se sami ne pokrenu, ali isto tako znaju iskoristiti slučajnu situaciju koja se dogodila u njihovu korist. Ponekad se doimaju hladnima i grubima, ali to je samo vanjština. Ne žele da im se emocije nađu na putu do uspjeha, pa ih vješto skrivaju. No, nikad nikoga ne bi povrijedili i uvijek vraćaju svako dobro djelo koje je netko za njih učinio.

via GIPHY

6. Blizanci

Blizanci su oštri i često prvi zgrabe priliku koju svi drugi uspiju propustiti. Ako na podu nađu novčanica od 100 kuna, Blizanci neće nikoga pitati je li mu slučajno ispala, već će je zadržati za sebe. I bez obzira na to što vole ljude koji su im bliski, ipak najviše od svih vole sebe.

via GIPHY

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

Posjeti joomboos.24sata.hr