Samo pola sata vam treba za ovu prefinu tjesteninu

pexels
Klasičnom umaku koji sadrži rajčice, luk, češnjak i maslinovo ulje, dodaj malo crvene papričice za spicy aromu i potrebna ti je tuna. Ovaj recept je gotov za pola sata, ma dok kažeš keks. Uživaj
Vidi originalni članak

Sastojci (za 4 osobe):

  • 250 g mini rajčica
  • 1 glavica luka
  • 2 češnja češnjaka
  • 1 ljuta crvena papričica
  • 185 g tunjevine u ulju ½ vezice peršina
  • 400 g špageta
  • 3 žlice maslinova ulja sol i papar

Priprema:

Luk i češnjak oljušti i nasjeckaj, a mini rajčice operi i svaku raspolovi.

Papričicu očisti, operi i nareži na sitne kockice. Tunjevinu ocijedi i usitni, a peršin oplahni i nasjeckaj.

Špagete skuhaj u dosta slane vode da budu al dente. U tavici zagrij ulje pa propirjaj luk i češnjak. Dodaj rajčice, tunjevinu i papričicu pa kratko pirjaj zajedno s lukom i češnjakom. Špagete ocijedi, izmiješaj s peršinom i umakom te posoli i popapri po vlastitom ukusu.

Stiže nova sezona Prank'da, uključi se na premijeru!

 

Posjeti joomboos.24sata.hr