Šarić u ulozi Nicki Minaj: Imat ću najbolji nastup!

Nova TV
Otkrijte kako to izgleda kada dvometraša transformirate u slatkicu Nicki Minaj...
Vidi originalni članak

U desetoj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato' gledati ćemo ponešto izmijenjen sastav žirija. Umjesto Đure, na njegovom će mjestu sjediti koreograf Igor Baberić, a mjesto pridruženog člana ovog će puta zauzeti Mia Kovačić.

Kao i uvijek, očekuju nas neopisivo zabavne transformacije.
Britanskog pjevača Roda Stewarta s pjesmom 'Do Y'a Think I'm Sexy' utjelovit će Saša Lozar kojeg malo muči hoće li više nalikovati na crnog skakavca ili na seksi muškarca.

Dušana Bućana gledati ćemo u sastavu grupe Cameo. Izvesti će pjesmu 'Word Up' i sasvim sigurno podići energiju u studiju.
Maja Posavec postaje Danijela Martinović, a svojoj se ulozi neizmjerno veseli. Njezina imenjakinja, Maja Šuput već je navikla na muške uloge pa je nije ni malo iznenadilo što će se ovaj put morati transformirati u Rickyja Matina. Biti će joj to savršena prilika da nauči španjolski jezik. Luka Bulić ovaj put postaje Marvin Gay, a Renata Sabljak će nas zabavljati u ulozi Thomasa DeCarlo Callaway. Nakon što je osvojila gledatelje iz Dalmacije, Ivana Marić će probati osvojiti i one iz Slavonije. Naime, postat će dio tamburaškog sastava Gazde

Osim njih, na pozornicu će izaći i Ivan Šarić, ali ovaj put u ulozi slatkice Nicki Minaj. Kako kaže, na početku je bio potpuno izbezumljen zbog gljivinog izbora, a sada se nada da će za svoju transformaciju dobiti bar tri Porina.
- Imat ću toliko dube i bit ću toliko crn da će sljedeću sezonu Nicki Minaj dobiti na gljivi Ivana Šarića - uvjeren je Ivan.

Po svemu sudeći, čeka nas još jedna urnebesno zabavna nedjelja! Nova epizoda showa 'Tvoje lice zvuči poznato' na rasporedu je ove nedjelje u 20 sati na Novoj Tv.

Posjeti joomboos.24sata.hr