Selena Gomez uskoro objavljuje novi album

instagram@selenagomez
Čini se kako nećemo morati još dugo čekati na najbolji album godine s obzirom da je Selena najavila njegovo objavljivanje na jesen.
Vidi originalni članak

Naime, jedan fan je nedavno kontaktirao poznatog šminkera i bliskog prijatelja Selene Gomez  kako bi saznao kada Selena namjerava izbaciti novi album. 

via GIPHY

Iako nitko nije vjerovao da će dobiti odgovor, Hung Vanngo je ipak odgovorio. Napisao je vrlo kratko, ali sasvim dovoljno da se fanove baci u iščekivanje– ‘jesen 2018. Vrijedi čekati ga’.

via GIPHY

To bi značilo da nas do novog Seleninog albuma dijeli samo par mjeseci.

Čini se da je album u potpunosti gotov jer je Selena uočena kako već neko vrijeme preslušava njezine pjesme na Spotifyu, koje još nisu dostupne za javnost. 

via GIPHY

Zapravo, pojedina predviđanja navode i da će Selena album objaviti bez najave, a da li će to zaista biti tako, ostaje nam da vidimo.

Veseliš li se ti ovom albumu koliko i mi?

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima.

Donosimo ti ekskluzivan intervju sa Stokom i LayZ-em povodom snimanja navijačkog hita 'Moja Croatia'. Ako i ti želiš imati originalnu majicu iz spota navijačke himne, kupi ih na ŽUTI KLIK. Cijena majice je 120 kuna.

A tu su i naše ljepotice - Two Crazy Beauties koje ti tajne pravog i iskrenog prijateljstva. Dennis Domian, TheSikrt i Bruno Lukić govore o onim svakodnevnim brigama i temama koje muče svakog od nas, a neki YouTuberi otkrivaju najcringe situacije u kojima su se pronašli.

seks vodiču za tinejdžere pročitaj sve što trebaš znati o prvom seksu, a u rubrici 'Zavoli svoje tijelo' doznaj kako s dozom samopouzdanja uskočiti u kupaći kostim i pobjeći na plažu. S obzirom da je razdoblje koncerata i festivala, obratili smo pažnju i na droge koje ti mogu uništiti život u nekoliko sekundi.

Tu su i dva modna izloga s top odjevnim predmetima koje moraš imati ovo ljeto, zastrašujuća horor priča i 'game time' za sve one koji obožavaju videoigre.

I ovaj broj JoomBoos magazina dolazi u dvije različite naslovnice, te super poklonom - originalnim tetovažama kakve imaju naši YouTuberi. Izaberi između tetovaže strijele i palme i budi cool ovo ljeto.

Posjeti joomboos.24sata.hr