Selena hejterima: 'Savršena sam ovakva kakva jesam!'

selenagomez/instagram
Selena Gomez na svom je TikToku objavila story u kojemu se osvrnula na zlobne komentare na račun svog izgleda i hejterima je poslala jasnu poruku
Vidi originalni članak

Pjevačica Selena Gomez već godinama trpi komentare na račun svog izgleda i, iako ih je često pokušavala ignorirati ili ih je samo ukratko prokomentirala, sada je hejterima odlučila poslati jasnu poruku. Naime, Selena je prije nekoliko dana na svom TikToku objavila story u kojemu se osvrnula na hejterske komentare o svom tijelu, piše Teen Vogue.

"Pokušavam ostati mršava, ali otišla sam u restoran i pojela četiri tacosa, tri rolice s jajima, kolutiće luka i sendvič s piletinom. Ali, iskreno, ne brinem o svojoj težini jer će ljudi ionako prigovarati. Presitna si, prevelika si, ova odjeća ti ne pristaje, meh, meh, meh", ispričala je Selena.

"Savršena sam takva kakva jesam", poručila je na kraju videa. 

Selena je o takvim komentarima o sebi govorila i 2020. godine u Cosmopolitanu gdje je rekla kako nije u potpunosti imuna na kritike koje dobiva na svoj račun, ali da pokušava biti iznad svega toga.

"Postala sam nesigurna. Također, imam lupus i zbog toga moja težina prilično varira. Tako da, prilično rano sam 'očvrsnula' kada je riječ o takvim stvarima i morala sam naučiti da ti komentari uopće nisu važni. Samo su puni mržnje", ispričala je. 

Bravo za nju, jer za ovo sigurno treba puno hrabrosti...

 

Pogledajte prvu epizodu dramatičnog JoomBoos Videostar showa!

Posjeti joomboos.24sata.hr