Senzacija iz Slovenije: Obradili Senoritu i Mišiće u polka stilu

neo visuals/canva
Dečki iz slovenske skupine 'Polkaholiki' otpjevali su najpopularniji regionalni i svjetski hit - Mišiće i Senoritu - u polka verziji, a njihov genijalni mashup možete ekskluzivno poslušati na JoomBoos YouTubeu.
Vidi originalni članak

Slovenci Rene, Žiga, Gašper i Matic - članovi glazbene skupine Polkaholiki - i prava su senzacija. Publika iz regije ih je dosad znala isključivo kao polka glazbenike, mnogi ih uspoređuju sa zgodnim pjevačima iz One Directiona, a oni su svoju strast prema polki odlučili pretvoriti u svjetski 'proizvod'.

Spajaju tradicionalno i moderno

Sada snimaju obrade popularnih i modernih pjesama u polka verziji, a danas su predstavili svoj prvi mashup, u kojem su Senidahine 'Mišiće' i 'Senoritu' Shawna Mendesa i Camile Cabello otpjevali uz tradicionalni zvuk harmonike.

POSLUŠAJTE PJESMU I POGLEDAJTE SPOT:

Žele polku približiti mladima

'Senorita' i 'Mišići' na YouTubeu imaju više od 850 milijuna pregleda, a kako im je cilj polka glazbu približiti mlađim generacijama koje slušaju upravo te i slične hitove, ove su dvije pjesme bile logičan izbor za prvi mashup.

Stiže i polka obrada Mladena Grdovića

Planiraju obraditi i hitove hrvatskih glazbenika kao što su Mladen Grdović i Petar Grašo, a ovaj tjedan izlazi i njihova prva originalna pjesma.

Njihove prve hitove možete pratiti na JoomBoosu.

Obradu 'Mišića' i 'Senorite' možete poslušati već sada na JoomBoos YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr