Senzacija The Voicea: Darija na probe putuje iz Međugorja

instagram/darijaramljak
Darija Ramljak iz showa The Voice oduševila je publiku sa svojim izvedbama, a posebice mentoricu Vannu koja se za nju borila s Ivanom Dečakom i Massimom.
Vidi originalni članak

"Oduvijek mi je bila želja prijaviti se na The Voice, a sada sam to ostvarila čim sam pronašla priliku", rekla je talentirana Darija. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Darija Ramljak iz Međugorja kandidatkinja je u The Voiceu koja je osvojila srca brojnih gledatelja, a u 24 pitanja progovorila je o svom iskustvu u showu.

Na samoj audiciji su joj se okrenula čak tri mentora, Massimo, Vanna i Ivan Dečak.

"Nisam očekivala da mi se svi oni okrenu, ali mi je to bilo jako drago za vidjeti, posebno kad sam shvatila da je i Vanna to napravila", kaže i dodaje kako upija svaki Vannin savjet, a u budućnosti bi s njom željela snimiti duet. 

Putuje iz Međugorja

Darijina obitelj je preponosna na nju, ali priznaje kako joj je naporno putovati na probe iz Međugorja u Zagreb.

"To je nešto što me najviše lomi, ali isplati se", objašnjava Darija koja skromno kaže kako se ne izdvaja od ostalih kandidata, ali da osjećaje na poseban način donosi na pozornici.

Osim prema pjevanju, Darija gaji i ljubav prema modi i kreira odjeću. 

"Inspiraciju vučem iz svijeta, iz okoline, kako mi dođe i kako to u svojoj glavi zamislim. To mi ispunjava slobodno vrijeme", kaže Darija koja smatra da su talent showovi dobra platforma za mlade glazbenike, ali misli da je trud ipak najvažniji faktor.

Cijeli intervju pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S VANNOM:

Posjeti joomboos.24sata.hr