Severina pohvalila Baku Prase: 'Bravo, I like it'

instagram/youtube
Baka Prase prošlog je vikenda objavio pjesmu o korona virusu, a sad ga je pohvalila i Severina
Vidi originalni članak

Severina je na svom Instagramu objavila nekoliko storyja u kojem hvali Baku Prase i njegovu novu pjesmu 'Korona'. 

'I like it', kaže Severina

"Bravo Baka Prase, I like it", napisala je Severina na Instagramu za Bakinu pjesmu 'Korona', koja je na YouTubeu već skupila više od 2 milijuna pregleda. 

Inače, Baka ovu pjesmu nije izbacio kako bi se rugao sa situacijom, koju i sam smatra veoma ozbiljnom, već kako bi unio malo pozitive u ova mračna vremena te svojim obožavateljima poručio da ostanu doma, a to je, čini se, prepoznala i Severina.

Petra i Nika snimile reakcije na pjesmu

Na pjesmu su prve reagirale naše JoomBoosovke Saamo Petraa i xniks2x. Petra je pjesmu premijerno poslušala u svom liveu 'Kavantena' u subotu, a Nika je snimila zasebnu reakciju koju ste ove nedjelje mogli pogledati na JoomBoosu.

"Što god da se događa u svijetu, na Balkanu, ma bilo gdje, taj čovjek će nešto napraviti i to će buknuti. Super mi je pjesma, ima on i boljih, ali super mi je što je uz pjesmu pozvao sve da ostanu kod kuće i na taj način uspore širenje zaraze virusom. Okej, ova pjesma je njegov način šale, ali je i dalje uspio poslati neku ozbiljnu poruku", ispričala je Petra svoje dojmove, a Nika je dodala:

"Sviđa mi se što je Baka iz cijele ove situacije uspio izvući nešto pozitivno. Pjesma ima dobru poruku za sve koji je poslušaju i za sve njegove fanove. #Ostanitedoma."

Posjeti joomboos.24sata.hr