Sex Education i još 5 genijalnih serija za vikend

younetflix/instagram
Ako nemate ideje što gledati, neka od ovih serija bi vam mogla skratiti muku traženja
Vidi originalni članak

Ako volite akciju, teen komediju ili romantiku, sve to možete pronaći na našem popisu. Našli smo šest super serija za vas koje će vam uveseliti vikend i skratiti muke po traženju idealne serije za bingeanje! Bacite pogled na ovo. Koja vam se najviše sviđa?

1. Sex Education

Ova Netflixova serija je u posljednjih par tjedana jedino o čemu svi pričaju, pa onda sigurno postoji razlog da je i ti pogledaš, ako već nisi krenuo/krenula! Serija govori o tinejdžeru čija je mama seksualna terapeutkinja, a koji se dogovori s jednom frendicom iz škole da, potaknut maminim učenjima, organizira seksualnu edukaciju u improviziranoj klinici u školi. Zvuči ludo i zabavno, ali i poučno!

2. You 

Serija o tipu koji koristi sve čari interneta kako bi 'natjerao' ženu svojih snova da se zaljubi u njega? WOW. Zvuči uvrnuto, ali nas baš zanima kako se ova priča raspliće...

3. True Detective

Nakon uspješne prve i nešto manje uspješne druge, napokon je stigla i treća sezona krimi serije 'True Detective'. Ovoga puta u glavnoj je ulozi oskarovac Mahershala Ali, a to obećava!

4. Riverdale

Okej, iako vjerojatno malo vas još uvijek ne prati ovu seriju, svi vi pojedinci koji je još ne gledate, morate što prije početi! Mračne tajne, ljubavni zapleti i raspleti i neobični događaji - sve se to isprepliće u ovoj hit CW-jevoj teen seriji. Mnogi kažu da je se isplati pogledati! Pa, onda, krenite!

5. Seinfeld

Ako vam se gleda nešto 'old school' i nešto s čime ne možete pogriješiti, onda pogledajte Seinfelda! Ovo je najpopularniji sitcom vjerojatno ikad, a u likove koji igraju u seriji ćete se automatski zaljubiti!

6. Stranger Things

I dok svi nestrpljivo čekamo izlazak 3. sezone, svi vi koji još niste - pogledajte prve dvije sezone avantura Eleven i njenih neobičnih prijatelja (i neprijatelja)...

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

Posjeti joomboos.24sata.hr