Sezona Strijelca će biti najgora za ova tri znaka

fashion_inspoz / instagram
Ipak, nemojte dati da vas ovo obeshrabri
Vidi originalni članak

Ušli smo u sezonu Strijelca koja će, uglavnom, biti u znaku ljubavi, zajedništva, strasti i avantura, no - za neke znakove ova sezona baš i neće biti najsretnija, piše Elite Daily. No, ova tri znaka ne bi trebala dati da ih to obeshrabri, jer oni će se iz svega izvuči još snažniji i bolji nego prije. Pa, evo za koja tri znaka će ova sezona biti najgora:

Bik

via GIPHY

Ako netko voli promjene i avanture, onda su to Bikovi. Oni više vole igrati na sigurno i biti u nekoj svojoj zoni komfora koja ih čini sretnima, no ova sezona će im donijeti promjene koje ne mogu izbjeći. Ipak, koliko god se bojali promjena, tko kaže da te promjene neće biti na bolje? Nemojte misliti negativno, već misli okrenite na pozitivnu stranu jer promjene stvarno ne moraju biti loše. Glavu gore i hrabro naprijed!

Djevica

via GIPHY

Za Djevice će ovo razdoblje biti, prije svega, dosta nestabilno. Iako ih na svim životnim poljima očekuju nesuglasice i neočekivani događaji, ipak ne bi trebali misliti negativno i ne bi to trebali uzimati previše k' srcu. Svemir vam čuva leđa, drage Djevice, a iako vas očekuje povećana količina stresa, vi ste dovoljno jaki da se s njime znate izboriti. Kad vam sve postane previše jednostavno stanite, udahnite i razmislite. Vi ste ti koji svoje situacije možete najbolje iskontrolirati. 

Jarac

via GIPHY

Jarci će, baš kao i Bikovi, ove sezone morati izaći iz svoje zone komfora, a to ih čini izuzetno anksioznima. Iako će im biti teško razmišljati pozitivno jer će imati osjećaj kao da se sve urotilo protiv njih, važno je da sami sebe podsjete da takvi trenuci zaista prođu. Ono čega se trebaju sjetiti jest da postoji jedino 'sada' i da trebaju živjeti u trenutku, a svaki onaj loši trenutak mora doći kraju, kad tad. 

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti! 

Posjeti joomboos.24sata.hr