Shane prozvao hejtere: 'Užasni ste, prestanite vrijeđati'

shanedawson/instagram
Svoje mišljenje podijelio je na svom kanalu ShaneGlossin beauty...
Vidi originalni članak

Youtuber Shane Dawson nedavno je izjavio kako će morati uzeti kratku pauzu od interneta jer se trenutno ne može nositi s hejterskim komentarima na društvenim mrežama, javlja PopBuzz. 

Na Twitteru je objavio screenshot jednog hejterskog komentara koji glasi: 'Volim Shanea, ali mi je žao vidjeti kako se opet udebljao i kako mu se svi smiju'. Svoje mišljenje o svemu sada je ipak podijelio i na svom kanalu ShaneGlossin Beauty.

Prozvao hejtere

"Moj jedini odgovor na takve komentare je 'je**** se' - svi koji se izrugujete nečijoj kilaži. Užasni ste. Iz svega sam, ipak, izvukao dvije lekcije; ne dajte da vas komentari drugih diraju i uostalom, sve što drugi govore o vama je samo projekcija onog što sami osjećaju o sebi ili samo žele pažnju", rekao je Shane.

Izjavio je kako je pogriješio kada je dopustio da ga diraju ti komentari. Zaključio je kako više neće pričati o svojoj kilaži niti će se šaliti na račun svojih kila, jer više uopće ne želi govoriti ništa o toj temi.

Bravo, Shane!

Drago nam je da je shvatio da ga ovakvi hejterski komentari ne trebaju previše zabrinjavati. Radi svoj posao super, radi što voli i to je dovoljno! Hejteri su uvijek tu da hejtaju i uvijek će biti...

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu i lupi subscribe da prvi vidiš sve najcool priče!

Posjeti joomboos.24sata.hr