Širi se tužna snimka glumice: 'Ako umrem mlada...'

screenshot/youtube/24sata
Ovu je pjesmu izvela prije sedam godina, a obožavatelji danas pišu: 'Ovo je toliko tužno, kao da pjeva o vlastitoj smrti...'
Vidi originalni članak

Nakon što je policija sinoć potvrdila da je tijelo pronađeno u jezeru Piru u Južnoj Kaliforniji glumica Naya Rivera, koja se proslavila ulogom Santane u seriji 'Glee', internetom se počela širiti dirljiva snimka njezine emotivne izvedbe pjesme 'If I Dye Young' koju je prije sedam godina posvetila tada preminulome kolegi, Coryju Monteithu. Još tužnijom ovu priču čini činjenica da je Nayino tijelo pronađeno upravo na dan Coryjeve smrti, piše 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

U trenutku njegove smrti trajalo je snimanje serije pa su scenaristi odlučili kako će s glumcem umrijeti i njegov lik, Finn Hudson. Naya se usred izvedbe pjesme slomila i rasplakala i nije je mogla izvesti do kraja, a stihovi koje je tada pjevala u ovom trenutku više podsjećaju na njezinu tragičnu smrt, nego njegovu...

"Ako umrem mlad, zakopajte me u saten, položite me na krevet od ruža, uronite me u rijeku, u zoru", pjevala je glumica prije sedam godina, a njezini obožavatelji danas na ovu izvedbu gledaju sasvim drugačijim očima i malo tko može vjerovati u tragediju koja joj se dogodila.

"Ova pjesma zvuči tako mračno. Kao da govori o sebi. Činjenica da nije znala da će ovako umrijeti u 2020. godini slama mi srce", napisala je jedna obožavateljica.

PREMINULA NAYA RIVERA Kolege se opraštaju od Naye: 'Srca su nam slomljena'

Naya je nestala na jezeru Piru prošlog četvrtka, a na brodu koji su zajedno iznajmili je policija pronašla samo njezinog 4-godišnjeg sina. Tijelo glumice pronađeno je jučer, nakon nekoliko dana intenzivne potrage.

Obožavatelji i njezini kolege opraštaju se od nje na društvenim mrežama.

Posjeti joomboos.24sata.hr