Sjećate se Lore? Ušla je u finale YouTube The Voicea

analeonalončar/instagram
Lora Breški, mlada pjevačica i glumica koju ste upoznali u JoomBoosovoj seriji 'Savršen spoj', ušla je u finale natjecanja 'The Voice Family', YouTube inačice showa The Voice.
Vidi originalni članak

Lora se u ovu inačicu showa prijavila s frendicom, Anom Leonom, a izabrali su ih mentori Vanna i Gobac te se natječu u njihovom timu. Sada su u finalu, a ako želite podržati ove mlade i talentirane cure, možete to učiniti vrlo jednostavno - svojim glasom!

Ekipa koja dobije najveći broj glasova publike bit će pobjednička te će biti predstavljena na velikom finalu The Voicea ove subote. Pobjednici ili pobjednice otpjevat će svoju pobjedničku pjesmu, sve će biti snimljeno, a onda će se video nastupa prikazivati na pozornici The Voicea te će se njihov nastup prenositi live na HRT-u!

Cure su se dosad u showu pokazale kao dobitna kombinacija te su svojim talentom i prekrasnim pjevanjem stigle skoro do kraja.

Do finala pjesmama Sama Smitha i Radioheada 

"U audicijskom dijelu pjevale smo pjesmu 'Creep' benda Radiohead, u nokautu 'Lay Me Down' Sama Smitha, a u dvoboju 'Don't Let Go' En Voguea. Do dvoboja su nas dalje 'pustili' naši mentori, a u zadnjem krugu je za nas glasala publika. Zadnje što smo otpjevale bila je pjesma 'People Help The People' u izvedbi Birdy i sad su nam opet potrebni glasovi publike ukoliko želimo da naša finalna pjesma bude prikazana u finalu", ispričala nam je uzbuđeno Lora. 

Ako želite dati svoj glas njoj i Ani Leoni, to možete učiniti klikom na njihova imena na Facebooku ili putem YouTubeaSretno curama!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu i lupi subscribe da prvi vidiš sve najcool priče!

Posjeti joomboos.24sata.hr