Skoro kao u porniću: Filmovi s najviše golotinje

Pinterest
Donosimo ti popis filmova za koje jednostavno mora postojati ograničenje za mlađe od 18 godina s obzirom na to koliko golotinje tu imamo prilike vidjeti.
Vidi originalni članak

Menshealth.com donosi popis filmova s najviše golotinje, a mi smo odabrali one najbolje.

1. Nimfomanka (2013.).

U filmu nam glavna junakinja, Joe, otkriva sve tajne o svom neutaživom seksualnom apetitu te prepričava događaje kada se s prijateljicom natjecala u pronalaženju što većeg broja ljubavnika u jednom vlaku. S prijateljicom se za vrećicu bombona natjecala koja će imati više ljubavnika. Film je prepun surovih scena seksa i ne čudi što je zabranjen u mnogim zemljama.

2. Vuk s Wall Streeta (2013.).

Ovo je američka crna komedija iz 2013. godine. U glavnoj ulozi je Leonardo DiCaprio koji glumi Jordana Belforta, New Yorškog brokera koji vodi firmu koja se bavi prijevarama vrijednosnih papira i korupcije na Wall Streetu 90-ih godina prošloga stoljeća. Scena golotinje i seksa ima na bacanje tako da je ograničenje za mlađe od 18 godina očekivano i opravdano.

3. Plava je najtoplija boja (2013.)

Radnja se vrti oko djevojke Adel koja nakon mnogih seksualnih fantazija o ženi sa plavom kosom koju je slučajno vidjela jedan dan na ulici i flertanja jedne od njezinih prijateljica s njom, ona postaje zbunjena svojom seksualnošću. Jedan prijatelj shvaća njenu zbunjenost i odvodi je u gay bar kada počinje njezino otkrivanje sebe. Film je također zabranjen u nekoliko zemalja radi previše eksplicitnih scena.

4. 9 songs (2004.).

Riječ je o hipsterskom filmu iz 2004. I prepun je dobre glazbe onog doba, ali i seksi scena te golotinje. Glavni likovi, Kieran O'Brien i Margo Stilley uživaju u koncertima bandova poput Franza Ferdinanda i The Dandy Warhola te prakticiraju intimne odnose kroz čitav film.

5. Intimacy (2003.).

Ovo je još jedan mainstream film koji se može uvrstiti u ovu listu. Scena koja se ističe i koja se, van porno filmova, ne viđa tako često, je ona u kojoj Kerry Fox oralno zadovoljava Marka Rylancea, poznatog glumca i dobitnika Oskara.

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima.

 

Posjeti joomboos.24sata.hr