Sladak i talentiran: Upoznajte Vala iz Savršenog spoja

marko.mihaljevic/Instagram
U intervjuu nam je otkrio čime se bavi u slobodno vrijeme i kako mu je bilo snimati s JoomBoosovcima
Vidi originalni članak

Prošli četvrtak emitirana je prva epizoda nove JoomBoos serije 'Savršen spoj', koja je pomela sve i u samo 24 sata skupila više od 120 tisuća pregleda, a u njoj, uz sve ostale talentirane i genijalne ljude, glumi i mladi glazbenik Marko Mihaljević. Marko glumi Vala, mladog glazbenika (kako prikladno!) kojemu u prvoj epizodi ukradu kovčeg za gitaru i tu započinje njegova avantura... Evo što nam je Marko (Val) otkrio o sebi u sedam brzopoteznih pitanja.

1. Predstavi se našim čitateljima u par rečenica!

"Zovem se Marko, imam 20 godina. Bavim se glazbom, sviram klavir i gitaru. Završio sam srednju glazbenu školu, a trenutno studiram glazbenu produkciju."

2. Kako ti je bilo snimati s JoomBoosovcima? Što ti je bilo najteže pohvatati?

"Ovo mi je potpuno novo iskustvo jer nisam nikad prije glumio, ali svi su super, ekipa je genijalna i sve ovo mi je jedno jako pozitivno iskustvo. Ipak, najteže mi je na setu bilo pohvatati plesne korake jer nisam baš neki plesač..."

3. Koji lik igraš u seriji i kako bi ga sam opisao?

"U seriji igram glazbenika Vala koji je jako osjećajan, ali pozitivan i na prvu orilično povučen." A nekako nam se čini da ovo savršeno opisuje i Marka...

4. Na čemu sve, osim na seriji, trenutno radiš? I kako se zabavljaš kad si slobodan?

"Osim u Joombosovoj seriji možete me vidjeti na nastupima s Indirom i Frankom, a ponekad i sa Željkom Bebekom, Crvenom jabukom... Glazba mi je zapravo najdraži način zabave."

5. Po čemu se izdvajaš od ostalih lica na sceni kod nas danas?

"Dobro se snalazim u sviračkom svijetu jer tu imam već puno iskustva, a ostalo neka publika sama procijeni."

6. Pratiš YouTube? Kakav sadržaj te ondje zanima?

"Pratim, ali zapravo na YouTubeu najviše slušam glazbu."

7. Kakav ti je JoomBoos? Pratiš nas?

"Priznajem, dosad nisam pratio Joomboos, ali siguran sam da sam promijenio mišljenje. Youtubere tek upoznajem, zapravo, ali jako su dragi, cool i zanimljivi. Kao i sadržaj koji rade."

Pogledaj novi video na JoomBoosu:

Posjeti joomboos.24sata.hr