Slavni glumac i pjevačica nisu skidali ruke jedno s drugoga

itsphilheartbeat/Instagram
Izgledaju jako zaljubljeno i zadovoljno
Vidi originalni članak

Pjevačica Jessie J i glumac Channing Tatum svoju vezu potvrdili su listopadu prošle godine, a nedavno su viđeni u romantičnoj šetnji gradom tijekom koje nisu mogli skinuti ruke ni pogled jedno s drugoga, piše Daily Mail.

Pjevačica je neprestano gledala u Channinga, smješkala mu se i šaputala, a ni glumac nije ostao hladnokrvan i pokazao kako je dosta brzo nakon razvoda od bivše supruge Jenne Dewan našao sreću u zagrljaju divne pjevačice.

Jessie je tijekom ležerne šetnje odjenula jednako ležernu kombinaciju; bež trenirku koju je kombinirala s velikim okruglim naušnicama i crnom sportskom jaknom. 

Par se prvi put upoznao prije četiri godine, kad je Jessie dodjeljivala nagradu na MTV Movie Awards-u. No, ništa se nije dogodilo između njih sve do prošle godine, jer je Channing tada još bio u braku s Jennom.

Ipak, iako nas je malo 'slomilo' kad su Channing i Jenna prekinuli, sad kad ga vidimo ovako sretnog i poletnog, očito je to jednostavno tako trebalo biti. 

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

Posjeti joomboos.24sata.hr