Slijepi i autistični mladić rasplakao sve na Supertalentu

YouTube/screenshot, canva
Ovo zaista nitko nije očekivao! Koliko emocija...
Vidi originalni članak

Prije nekoliko dana je na pozornicu američkog Supertalenta stao je jedan zaista poseban mladić koji je svih ostavio u šoku. Kodi Lee (22) došao je u pratnji svoje majke koja je objasnila da je Kodi slijep i autističan. Kodi se predstavio na najsimpatičniji mogući način i već je time osvojio mnoga srca, a prave ovacije uslijedile su kad je sjeo za klavir i počeo pjevati 'A Song For You' Donnyja Hathawaya.

"On zapravo živi kroz glazbu jer u ovom svijetu je za njega zaista teško raditi što svi drugi rade. Muzika mu je zapravo spasila život", rekla je majka. To se zaista i vidi zato što je Kodi postao 'druga osoba' kad je počeo raditi ono u čemu najviše uživa. Malo je reći da su svi ostali zapanjeni. Nakon nastupa svi su se digli na noge i uslijedile su velike ovacije. 

"Ja sam nova sutkinja ove sezone, a isto tako sam i nova mama od ove godine. Biti majka je najteži posao na svijetu, ali istovremeno i posao koji najviše ispunjava. Samo želiš svojoj djeci omogućiti sve. I večeras ja tebi želim dati nešto posebno", rekla je Gabrielle Union prije nego je stisnula zlatni gumb. 

Internet je oduševljen i dirnut

Zaista poseban nastup i poseban trenutak. Internet je također oduševljen ovim nastupom i ovim mladićem. Stižu prekrasni komentari sa svih strana, a malo tko je uspio ne zaplakati. Svaka čast, Kodi!

Je li tebe dirnuo ovaj nastup?

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr