Slovenski magazin napravio intervju s Nikom Zorjan

privatna arhiva, Canva
Lijepa pjevačica Nika Zorjan snimila je pjesmu 'Blamaža' s youtuberima Rastom i Svenkyjem. Njen rad brzo je prepoznala publika, a Slovenski magazin Vklop je s njom napravio intervju u kojem je govorila o novom ljetnom hitu.
Vidi originalni članak

Slovenska pjevačica Nika Zorjan objavila je mega hit pjesmu 'Blamaža' s JoomBoosovim youtuberima Svenom Kranželićem i Bornom Rastovićem. Osim s pjesmom, javnost je privukla i svojom vrckavošću i odličnim stilom. Hit su prepoznali i u slovenskom magazinu Vklop u čijem novom broju Nika 'krasi' naslovnicu.

Na naslovnici se nalazi u haljinici iz spota kojeg su snimali na Sardiniji i Krku, a prema naslovu 'Hrvati su me iznenadili' vidi se koliko je zavoljela ovu slovensko - hrvatsku suradnju.

Magazin je napisao kako Nika pomiče granice, kako državne, tako i one na internetu. U dugačkom intervju objasnila je što joj znači suradnja, a na pitanje 'Planirate li neku novu pjesmu s Hrvatima' Nika je odgovorila:

"Ovih dana bit će objavljena 'Blamaža', hrvatska verzija moje pjesme 'Na plažo'. U njoj će mi se pridružiti poznate zvijezde iz JoomBoosa, kako bi bili zanimljivi i svježi za hrvatsko tržište", rekla je Nika.

Primijetila je koliko joj je narasla popularnost u Hrvatskoj nakon izlaska pjesme 'Vruće'. Tijekom snimanja spota za 'Blamažu' ljudi su je zaustavljali na ulici i s njom se fotkali. To ju je oduševilo.

Vjerujemo kako će nas pjevačica oduševiti s još hitova, kao što je s 'Blamažom' i 'Vruće'.

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr