Sophie Turner: Zbog društvenih mreža i jesam slavna

Instagram@sophieturner
Ako želite uspjeti u Hollywoodu, društvene mreže su ključne, tvrdi popularna glumica.
Vidi originalni članak

Sophie Turner (21) bila je relativno nepoznata glumica dok nije dobila ulogu Sanse Stark u Igri Prijestolja. U šest godina otkako se popularna serija počela prikazivati, njezina karijera i popularnost su uletjeli. Danas ima više od 1,3 milijuna sljedbenika na Twitteru i vrtoglavih 5,4 milijuna na Instagramu.
- Tajming i sreća su zaslužni za dosta toga što sam postigla. Ali i, mrzim što to moram reći, i veliki broj sljedbenika na društvenim mrežama su zaslužne - govori Sophie.

- Bila sam na audiciji za jedan projekt i na kraju se odluka svela na mene i još jednu djevojku koja je bila mnogo bolja od mene, ali ja sam imala followere pa sam dobila i posao. To nije u redu, ali je postalo dio filmske industrije - objašnjava.

Njezina filmska karijera ubrzo je uzletjela.  Lani je snimila X-Men: Apocalypse, a preklani Barely Lethal. O kojem je točno projektu riječ, nije htjela otkriti. Koliko su važne društvene mreže za posao, postalo joj je jasno kad se morala cenzurirati.
- Prije dam mogla davati ishitrene političke izjave koje bi imale negativne reakcije pa bi mog tim govorio da brišem postove, Sada učim kako šutjeti - objasnila je.

 

 

Ovo je odličan primjer JoomBoos novinara! Ako i ti želiš pisati novosti, kvizove i druge tematske članke za JoomBoos, KLIKNI OVDJE :)  
Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;) 

Posjeti joomboos.24sata.hr