Stigao je trailer za 'Harry Potter' reunion!

harrypotterfilm/ Instagram
Od izlaska prvog 'Harry Potter' filma prošlo je dvadeset godina i već je najavljen veliki reunion koji ćemo gledati uskoro, a sada nam je za taj reunion stigao i trailer
Vidi originalni članak

Daniel Radcliffe, Emma Watson i Rupert Grint, poznatiji kao Harry, Hermione i Ron, okupili su ekipu iz čarobnjačkog svijeta u velikom 'Harry Potter' reunionu za koji je sad stigao i trailer. Novi trailer prikazuje glumce koji se prisjećaju snimanja svih 'Harry Potter' filmova i najljepših uspomena s filmskog seta, piše Her.

Osim Daniela, Emma i Ruperta, u traileru možemo vidjeti još i Helenu Bonham Carter, Robbija Coltranea, Toma Feltona, Matthewa Lewisa, Bonnie Wright, Ralpha Fiennesa i mnoge druge. Reunionu će, također, prisustvovati redatelji i producenti Chris Columbus, David Heyman,  Alfonso Cuarón, Mike Newell i David Yates.

U traileru možemo vidjeti da su svi prisutni nasmijani, da plešu, grle se te da su istinski sretni što su se svi ponovno okupili.

"Imam osjećaj kao da niti malo vremena nije prošlo, ali i da je prošlo previše vremena", možemo čuti kako Emma govori Tomu Feltonu koji je utjelovio lik Draca Malfoyja. 

"Ovo je savršen trenutak da sjednemo i prisjetimo se svega", rekao je Rupert. "Postoji nešto tako prekrasno u tome što vas sve vidim", dodao je Daniel.

Podsjećamo, reunion izlazi 1. siječnja 2022. godine i moći ćemo ga gledati na streaming servisu HBO GO.

Pripremite kokice. I rupčiće!

 

Posjeti joomboos.24sata.hr