Stigao je trailer za novi nastavak 'Hocus Pocusa'

screenshot/youtube
Jedan od najpopularnijih filmova za Noć vještica zasigurno je 'Hocus Pocus' koji prati tri vještice i sestre Sanders koje teroriziraju stanovnike mjesta Salem, a sada je stigao i trailer za njegov nastavak
Vidi originalni članak

Mnogima omiljeni film za Noć vještica, 'Hocus Pocus', izašao je prije gotovo trideset godina, a uskoro nam stiže i njegov nastavak za koji je streaming servis Disney+ objavio i trailer, piše Popsugar

U traileru možemo vidjeti da se sve tri glumice iz prvog filma, Sarah Jessica Parker, Bette Midler i Kathy Najimi vraćaju u svoje uloge sestara Sanderson te da su ponovno spremne napraviti kaos i pustoš u gradu Salemu.

Također, s obzirom na to da su ove sestre vještice, na kraju prvog filma pretvorene su u prašinu pa će biti zanimljivo vidjeti na koji način će se vratiti u život u novom filmu. 

"Vratile smo se, vještice!", stoji u opisu službene objave na Instagramu Disney+ streaming servisa te je najavljeno da 'Hocus Pocus 2' stiže 30. rujna ove godine. Već sad jedva čekamo, nikad nije prerano!

 

Pogledajte drugu epizodu Outsidera!

Posjeti joomboos.24sata.hr