Što nas čeka: 8 bizarnih predviđanja za 2018-tu

Pixabay
Sprema se Treći svjetski rat, a Venera će biti novi izvor energije?
Vidi originalni članak

Donosimo ti popis 8 bizarnih događaja koji bi se mogli dogoditi ove godine: 

1. Erupcija supervulkana 

via GIPHY

Pompeji su ušli u legendu nakon 1979. godine kad je erupcija supervulkana Vezuva izazvala katastrofu. Kombinacija vrućine i pepela sačuvala je tijela brojnih preminulih stanovnika i to čak 1600 godina. Predviđanja Nostradamusa kažu da bi se ovaj supervulkan Europe mogao ponovno probuditi i "svakih 5 minuta će tresti zemlju".

2. Snažan potres zatrest će zapadnu obalu SAD-a

via GIPHY

Nostradamus je rekao da će brutalni potresi pogoditi zapadnu obalu SAD-a,  a njihova snaga osjetit će se diljem planete. Ako te to dovoljno ne straši, 2016. nekoliko potresa srednje jačine zatresla su Kaliforniju. Osim toga, područje je pogođeno i jakim poplavama te požarima koji su opustošili tu američku državu.

3. Stiže Treći svjetski rat 

via GIPHY

- Veliki rat počet će u Francuskoj i cijela Europa biti će napadnuta. Rat će izbiti zbog sukoba dvije svjetske sile i trajat će 27 godina. Biti će to dugo i teško razdoblje za mnoge, ali onda će biti mir - riječi su Nostradamusa.

4. Ekonomski kolaps

via GIPHY

Ok, svi smo valjda svjesni da svjetska ekonomija i ne ide u baš najboljem smjeru. Nostradamus je rekao "bogati će umirati i nekoliko puta" čime je mislio da bi raspadom globalne ekonomije nakon Trećeg svjetskog rata, posljedice bile zastrašujuće.

5. Njemačka će ostati nogometni prvak

via GIPHY

Njemački nogometna momčad igra odlično. Imaju precizne kretnje na terenu i ne boje se napasti suparnike. Zato ih se boje igrači drugih momčadi. Njemačka bi mogla biti prvak i na ovogodišnjem FIFA-inom svjetskom prvenstvu u nogometu. 

6. Znanstvenici će otkriti energiju na Veneri

via GIPHY

Predviđanja bugarske vidovnjakinje Babe Vange kažu da ćemo planet Veneru koristiti kao novi izvor energije. S obzirom da NASA nije planirala nikakvu misiju na Veneru, ili možda je, ali to skriva, možda ove godine ipak nećemo otkriti taj izvor energije. 

7. Kina će postati glavna

via GIPHY

Baba Vanga rekla je da će Kina postati nova supersila. Ova vijest kruži već neko vrijeme, a sudeći po političkim događajima prošle godine, ne bi čudilo da se i ostvari i da Kina stvarno postane moćnija i utjecajnija od SAD-a.

8. Udar kometa ili asteroida

- Asteroid će udariti zemlju i uzrokovati velika nasilja. Nuklearni terorizam i prirodne katastrofe uništiti će naš planet. - pisao je Nostradamus. Zapravo se vjeruje da će jednog dana asteroid ozbiljno zaprijetiti Zemlji, ali iz NASA-e kažu da planetu ne prijete velike opasnosti - barem sljedećih 100 godina. 

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima

MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

Posjeti joomboos.24sata.hr