Kako je izgledao spektakl u zagrebačkoj Areni?

Instagram @purposetourdiary
U dvorani je nastao pravi kaos zbog dolaska kanadske pop senzacije na pozornicu
Vidi originalni članak

Fanovi iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Mađarske, Slovenije, Rumunjske i mnogih drugih zemalja od ranog jutra su se zagrijavali ispred zagrebačke Arene pjevajući najveće hitove svog idola - Justina Biebera. Već oko 18 sati su se otvorila Arene te su obožavatelji počeli zauzimati svoja mjesta. Naravno, nisu zaboravili ponijeti i transparente i zastave s prigodnim natpisima.

Točno u 20 sati Jus se pojavio u staklenoj kocki po kojoj je ispisivao riječi markerom. Bilo je to dovoljno da započne pravi spektakl, a obožavateljice "padnu u trans!, krenu plakati od sreće i vrištati. 

Koncert je započeo pjesmama "Mark My Words" i "Where Are You Now".

Bieber se pozornici pojavio s naočalama za vid te u majici na kojoj piše "stuff". Potom mu se pridružila i plesna grupa. 

Nakon otprilike pola sata i otpjevanih nekoliko pjesama Justin se obratio publici jednostavnim "Kako ste večeras" te sjeo i zasvirao gitaru.

Prvi redovi su imali prilike i dotaknuti svog idola. Naime, Jus se sagnuo te im pružio ruku.

Nakon pauze od 20 minuta Justin je nastavio nastup s pjesmom "As Long You Love Me", a nije propustio ni zahvaliti se svima na ljubavi i potpori.

Nakon bubnjanja u publiku je bacio svoje palice, a potom su mu obožavatelji počeli postavljati pitanja te je otkrio kako mu je najdraža pjesma "99 problems".

Nije uspio sakriti emocije pa je na pozornici tijekom pjesme "Let Me Love You" pustio i suzu...

Spektakl je završio pjesmom "Sorry", a Bieber je iz publike "posudio" hrvatsku zastavu.

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Posjeti joomboos.24sata.hr