Stoka natjerao Šebalja da repa ‘Zeko i potočić’

screenshot/youtube
Na stazu u Novi Marof Stoka je 'prokrijumčario' baklje, a Šebalj mu je dopustio da jednu zapali i u automobilu. Na YouTube kanalu 24sata pogledajte kako je prošla njihova vožnja.
Vidi originalni članak

"Za okretanje pod ručnom dajem ti apsolutno čistu desetku, a za drift nula. Imat ćemo dodatne sate pa možda još nešto zaradim", poručio je je Juraj Šebalj Marinu Ivanoviću Stoki. Prepustio mu je volan u emisiji 'Zvijezde vrište', a Stoka ga je ugodno iznenadio. Poligon je prošao za 13 sekundi, a cilj mu je u idućoj godini pasti ispod deset sekundi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

"Ja ću njemu dati satove repa, a on meni satove vožnje na pisti i onda ćemo sljedeće sezone vidjeti što je naučio on, a što sam naučio ja", izazvao ga je poznati hrvatski reper. Naime, Šebalj je morao odrepati stihove pjesme 'Zeko i potočić', ali mu nikako nije išlo. No zato je Stoki vožnja sa Šebaljem došla kao dobra inspiracija.

Svidio mu se adrenalin vožnje

Ulična super zvijezdo, uplaši me, urlao je prije nego što je ušao u automobil s njim, a zatim je Katici obećao da će je naučiti repati.

"Samo jako danas. To buraz. Jak si. Dosad nisam imao ovakvo iskustvo, ali pratim tvoje videe i dugogodišnji sam obožavatelj. Počašćen sam. Ovo je jedno jako specifično i lijepo jutro", rekao je Stoka, koji je bio toliko uzbuđen da nije skidao osmijeh s lica. Kaže kako mu je adrenalin sa Šebaljem u autu skočio isto kao kad sluša Targeta kad repa.

Za sebe kaže kako je dečko s Kvatrića poznat po tome što je reper, no najponosniji je na svoj edukativan rad, odnosno monodramu ‘Stara škola kreka’.

"Oni koji su odrasli u moje doba i uz moju glazbu su sad 40-godišnjaci. No, sa suradnjom s JoomBoosom sam dobio mlađu publiku koja ima između deset i 15 godina. Oni sa svojim roditeljima često dođu na moju predstavu", rekao je.

Kakav incident su njih dvojica napravili na stazi u Novom Marofu, pogledajte na YouTube kanalu 24sata. 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr