Stop gnjecavim sendvičima: Kečap u kriškama spašava stvar
Emily Williams, vlasnica Bo's Fine Foodsa izumila je kriške kečapa potpuno slučajno.
Jedan dan eksperimentirala je u kuhinji s tatinim receptom za umak za roštilj.
Njezin posao je zahtijevao da pirja velike količine povrća od kojih bi pola završilo u smeću. Bacanje hrane u svijetu je velik problem i Emily je odlučila uzeti stvar u svoje ruke, a da nije ni znala da će izumiti nešto revolucionarno.
Umjesto da baca pirjane proizvode, Emili ih je pomiješala, samljela, spekla i osušila.
Imala je sreće i završni proizvod je bio nalik pasti s okusom kečapa.
Nastavila je još malo eksperimentirati s receptom, a kada je bio savršen, dala je otkaz na poslu i odlučila svijetu predstaviti svoje kriške kečapa.
Slice of sauce je kečap u kriškama i alternativa je tradicionalnom kečapu. Garantira ti da se nećeš zaprljati kada jedeš svoj omiljeni sendvič ili burger. Napravljen je od prirodnih sastojaka i ne sadrži umjetna bojila i sladila kao normalni kečap.
Naravno, kečap u kriškama neće potpuno zamijeniti obični kečap, ali može biti cool način na koji ćeš malo promijeniti i začiniti svoj uobičajeni sendvič.
Pogledaj video ovdje:
Jesi li rođen da budeš Youtube zvijezda?
Zakon Braće stigli do 200k: Sprema se nova pjesma?
Pogledaj kako LayZ komentira videe fanova!
Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za tebe, pripremili hrpu iznenađenja. Možeš odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica Saamopetraa. U petak na kioscima potraži i super cool dar - personalizirane kartice s motivacijskom porukom koju su ručnu potpisali najpoznatiji hrvatski YouTuberi.