Studeni će biti najgori mjesec za ova tri znaka

jelena.marija / instagram
Iako će im biti teško i izazovno, ponovno će pokazati svoju snagu i izdržljivost
Vidi originalni članak

Svatko od nas ima bolje i lošije dane, a kako uskoro ulazimo u novi mjesec, studeni, sigurno vas zanima kakav će vama taj mjesec biti. E pa, za tri horoskopska znaka on će biti posebno težak i izazovan. No, unatoč tome, oni će opet iznova pokazati svoju snagu i izdržljivost jer, nema toga što oni na kraju dana ne mogu postići i popraviti. Evo za koja tri znaka će studeni biti najgori mjesec ove godine, piše Elite Daily.

1. Ovan

via GIPHY

Ovnovi se već sada osjećaju izmorenima, ali tek će studeni biti mjesec u kojem se moraju pripremiti na napor. No, koliko god da vremena provodili brinući se za druge, za svoju obitelj, prijatelje, partnere, kolege, trebali bi malo razmisliti i uzeti malo vremena za sebe same. Koliko god će im to u studenom biti teško postići, trebali bi sebe staviti na prvo mjesto i opustiti se. Osim što će svi oko njih nešto zahtjevati od njih, usput će se sredinom mjeseca naći u periodu teških prekida i zatvaranja poglavlja u životu koja su im dosad mnogo značila. Sasvim je jasno zašto će na kraju mjeseca osjećati emocionalnu prazninu i premorenost... Ali zato ne bi i sami sebi trebali stvarati dodatan stres!

2. Blizanci

via GIPHY

Za Blizance sljedeći mjesec opet slijedi teško i nepredvidivo razbolje u životu. Naime, mogao bi im se vratiti netko iz prošlosti za koga nisu baš sigurni da ga žele ponovno vidjeti, a putovanja bi možda trebali odgoditi sve tamo do početka prosinca jer im se tek onda stabilizira stanje. No, ne čeka ih samo neizvjesnost i loša sreća sljedeći mjesec. Planet Jupiter će im krajem mjeseca donijeti uzbuđenje i širenje, što definitivno znači da se za njih sprema i nešto posebno i lijepo. No, prvo će se morati izboriti s ludostima koje ih prije toga očekuju...

3. Jarac

via GIPHY

Jarci bi prije svega trebali opasno usporiti. Iako se bore s raznim zadacima i vremenskim okvirima, moraju se bolje organizirati i posložiti prioritete kako bi sami sebe manje cijedili do iznemoglosti. Jarci bi trebali više vremena posvetiti sebi i svom mentalnom zdravlju, a manje se živcirati oko posla i ostalih obaveza. Ipak, kraj mjeseca za Jarce će donijeti potrebno olakšanje i zacjeljivanje pa će kraj godine dočekati spremni za sve izazove koji se nađu pred njima.

Prvu knjigu hrvatskog youtubera TheSikrt "Gola istina: Bez cenzure", u kojoj otkriva sve tajne o svom životu i pismo tajne obožavateljice, možete kupiti na svim Tisak prodajnim mjestima, u Tisak Media Centrima i na Žutom Kliku po cijeni od 69,90 kuna. 

Posjeti joomboos.24sata.hr