Kako pravilno koristiti šampon za suho pranje?

Facundo Arrizabalaga/REUTERS/PIXSELL, Canva
TikTok se u vrlo kratkom vremenu nametnuo kao najpopularnija društvena mreža među mladima, a kreatori nas ondje svakodnevno uveseljavaju brojnim kreativnim i zabavnim sadržajima, ali nas i podučavaju brojnim korisnim trikovima.
Vidi originalni članak

Jedan od vrlo korisnih kućnih trikova nedavno je objavila tiktokerica koja nam je pokazala kako smo (očito) cijelo vrijeme pogrešno koristili šampon za suho pranje, piše Her.

"Ako se pitate zašto suhi šampon na vašoj kosi ne djeluje, vjerojatno ga cijelo vrijeme pogrešno koristite. Pokazat ću vam kako se pravilno koristi.", kaže Cora na početku svog TikTok video uratka.

Trik je u tome da šampon neko vrijeme mora odstajati na kosi

Zatim uzima svoj omiljeni suhi šampon i nanosi ga u popriličnim količinama po korijenu i pušta da odstoji nekoliko minuta.

@corascamera

if dry shampoo doesn’t work for you, here is WHY. YOURE USING IT WRONG! ❤️❤️ ##BornToGlow ##fyp ##foryoupage ##foryou ##hair ##peptalk ##dryshampoo ##style

♬ original sound - corascamera

Trik je, ustvari, u tome da šampon ostavimo barem 5 do 10 minuta da stoji na kosi, a zatim možemo četkom za kosu i prstima proći po kosi. U osnovi je najvažnije provjeriti je li suhi šampon ravnomjerno raspoređen.

Tko će ovo već sutra isprobati?

via GIPHY

 

Najcool JoomBoos posterbook pronađi na svim kioscima Tiska!

Posjeti joomboos.24sata.hr