Superpaket Oranža nudi odlične kupone!

U nikad viđenoj Oranž akciji, uz godišnju pretplatu za 24 € dajemo ti gorivo, shopping i klopu! Ali ni to nije sve jer čekaju te i brojni drugi kuponi te popusti. Ovo je idealna prilika da postaneš pretplatnik Oranža!
Vidi originalni članak

Ovu Oranž priliku ne smiješ propustiti! Osim neograničenog pristupa PLUS+ sadržaju, na dar dobivaš kupone koji će ti pomoći u svakodnevnim uštedama - ukupne vrijednosti od čak 90 €. Među njima je i 15 € kupon za INA-u s kojim možeš natočiti gorivo, pojesti hot-dog i uliti tekućinu za brisače. U današnje vrijeme, kad cijene goriva variraju, svaki cent je važan – a mi u 24sata znamo kako ti omogućiti da tank platiš jeftinije! Osim INA kupona, pretplatom na 24 Oranž dobivaš Lidl kupon od 15 € i Wolt od 13 €.

Superpaket kupona unutar godišnjeg Oranža iznosi 90€:
🎁 15 € kupon za INA 
🎁 15 € kupon za Lidl
🎁 13 € kupon za Wolt
🎁 17 € kupon u Admiralu
🎁 20 € kupon za MealPass
🎁 10 € kupon Kompare

Sve to dobivate uz godišnju pretplatu po cijeni od samo 24 eura.

Za 24 € osigurajte neograničen pristup ekskluzivnim sadržajima na digitalnoj platformi 24sata tijekom cijele godine. Ova pretplata omogućuje pristup baš svim člancima na 24sata. 

Osim neograničenog pristupa sadržaju i kuponima, imat ćete pristup i popustima na razne proizvode i usluge. Ovo je prilika da uz malu investiciju uživate neograničen pristup kvalitetnim informacijama i ekskluzivnom sadržaju, kao i svim ostalim pogodnostima ovog izvanrednog paketa za naše čitatelje.

Požuri i preuzmi kupone OVDJE za 24 eura!

Nakon aktivacije pretplate, unutar 72 sata dobit ćete sve digitalne kupone - za INA kupon od 15 € i Lidl kupon od 15 € potrebno je ispuniti obrazac koji se nalazi unutar korisničkog sučelja nakon čega će vam stići na kućnu adresu.

Posjeti joomboos.24sata.hr