Supertalent: Balansiranje s biciklom na nosu, hip-hop bećarci i opasne akrobacije kaskadera

Nova TV
Tko će ove nedjelje zagospodariti pozornicom i proći u finale, ne propustite doznati od 20 sati na Novoj TV
Vidi originalni članak

Deset novih, uzbudljivih i fascinantnih točaka očekuje gledatelje Nove TV i  ove nedjelje u petoj polufinalnoj emisiji Supertalenta uživo. Još samo dvije emisije nas dijeli od velikog finala, a tko će se pridružiti već poznatoj osmorki finalista, ostaje nam vidjeti.

Kako to zvuči kad se u bećarac ubace elementi hip-hopa, dočarat će tamburaški sastav Slavonska duša koji su se na hip-hop bećarac odlučili upravo na sugestiju Marija Petrekovića. „Voljeli bi proći i pokazati da bećarac nije uvredljiva pjesma, bećarac je izašao iz naroda i to je pjesma o životu“ napominju ovi veseli Slavonci.

Boje Slavonije ove nedjelje branit će i pedesetsedmogodišnji Miomir Miljatović koji ima nevjerojatnu sposobnost balansiranja predmetima. Ne priprema se posebno za nastup jer kaže – to je talent, ne treba ga uvježbavati ili trenirati. Nakon što je na audiciji balansirao s metlom i stolcem na nosu, ovoga puta Miomir na nos stavlja bicikl! Iz Čepina dolazi Filip Koncoš koji će nastupiti s pjesmom Johnnyja Casha -  Wayfaring Stranger.

Dvojica braće Matej i Danijel Švec, odnosno Street Brothers, kažu kako jedva čekaju da se riješe adrenalina koji su nakupili u sebi. Njihova koreografija zove se 'Powerful epic', a smišljali su je tjedan dana.
Dvanaestogodišnja Nika Pastuović nastupit će s pjesmom 'Caruso' koju zajedno s Pavarottijem pjeva Lara Fabian, njezina omiljena pjevačica.

'Jokerov posljednji smijeh' naziv je koreografije Plesne skupina Clique iz Splita čiji će deset najboljih plesača stati na binu Supertalenta. „Spremni smo za polufinale i jedva čekamo stati na pozornicu!“ nestrpljivo čeka nedjelju Plesna skupina Clique kao i Mia Petković, sedamnaestogodišnja učenica iz Pule koja se plesom intenzivno bavi sedam godina, počela je trenirati balet, no prevagnula je strast prema urbanim plesovima. Za polufinalne Mia najavljuje vrlo emotivan nastup.

Nakon što je oduševio žiri nevjerojatnom lakoćom i brzinom slaganja Rubikove kocke, maleni Luka Pirić ove nedjelje pokazat će da može još bolje od toga, a hoće li uspjeti točno složiti čak šest kocki, ostaje nam za vidjeti.

'Adrenalinski šok' priuštit će nam Tomy Mihičinac. Od audicije Tomy neumorno vježba kako bi odradio sve kako treba, a u njegovom nastupu će, kaže, biti svega. „Bit će nešto letenja, a zatim puno snage!“ najavljuje svoj 'adrenalinski šok'.

U svijet iluzije gledatelje odvesti Aryan iluzionist koji kaže da je 99 posto spreman, ali - rođen spreman! Aryan ističe kako nema tremu, a živi za to da stane pred publiku. „Živim život pobjednika!“ tvrdi Aryan.

Tko će ove nedjelje zagospodariti pozornicom i proći u finale, ne propustite doznati od 20 sati na Novoj TV!

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)
Posjeti joomboos.24sata.hr