Suza suzu goni od divote: Novi hit je pivo s okusom suzavca

https://www.dogfish.com
Dogfish Head Pivnica poznata je po korištenju zanimljivih sastojaka u pivu - od svinjetine do mjesečevih meteora. Ovaj put su u suradnji s Mace Securityjem stvorili pivu koja ima okus po suzavcu. Jesi li spreman da ti usta potpuno utrnu?
Vidi originalni članak

Nikada ne bi pomislio da bi suzavac bio dobar okus piva, ali da, i to postoji. Carevi u Pivnici Dogfish Head kreirali su prvo pivo koje ima okus po spreju za samoobranu. Ovo neočekivano piće napravljeno je s glavnim sastojkom koji se nalazi u suzavcu. 

- Pivo se zove In Your Mace i jedno je od najzabavnijih kolaboracija koje smo do sad napravili. Jako smo ponosni na našu malu kreaciju koju smo napravili s našim prijateljima iz Mace Securityja. - Sam Calagione, kreator piva, opisuje iskustvo. 

Ideja je došla još kada su vlasnik pivnice Sam Calagione i potpredsjednik prodaje u Maceu Eric Crawford bili frendovi na faksu. Uvijek su sanjali da probaju pivo s okusom kave, mlijeka, šećera, ali i suzavca.

Svoj san su ostvarili sami - Uvijek tražimo jedinstvene, avangardne i eksperimentalne ideje kada je riječ o pivu. Želimo pomaknuti granice u tradicionalnoj izradi piva, a zadržati bogatu aromu, okuse i sastojke u koje su se zaljubili fanovi naše pivnice i naših proizvoda. - dodaje Calagione. 

Ako si ljubitelj ljutog i začinjenog, ovo pivo će te zanimati jer je chili ulje koje se koristi u suzavcu, kao i u ovom pivu, poprilično ljuto. U prodaju će pustiti samo 200 boca, a pravi ljubitelji piva moći će j probati točenu u samoj pivnici. 

Gle, ovaj malac je već #InstaFamous, a ova žena se probudila govoreći potpuno drugim naglaskom?! 

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima! 


MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!  Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;) 
 

Posjeti joomboos.24sata.hr