Sve o LayZ-jevoj tetovaži: Nema šanse da stanem s tim...

Za sada ih ima tri, a ne misli stati s tetoviranjem. U planu mu je i nešto veliko...
Vidi originalni članak

- Radili smo tetovaže kod prijatelja u Zagrebu. Trajalo je poprilično kratko jer su manje tetovaže, moju je radio od 20 minuta dok je Dinova tetovaža trajala malo duže - kazao nam je Matija Lazarević koji je novu tetovažu napravio prošli tjedan.

Nakon strijele i YouTube znaka, na red je stigao i tetovaža natpisa.

- Tetovirao sam LayZ na prste ruke i moram priznati da prsti nisu baš ugodno područje za tetoviranje, ali naravno, izdrži se. Već dugo sam želio i planirao ovu tetovažu na prstima i napokon sam je napravio - kazao je.

Iako s roditeljima imaju odličan odnos ni za jednu tetovažu nisu znali da se ide tetovirati nego bi ih svaki put iznenadio novim "crtežom".

- Ova tetovaža je dokaz koliko vjerujem u sebe i LayZ-a jer je dosta riskantno područje što se tiče razgovora za posao - kazao je o svojoj tetovaži na prstima i dodao da se planira YouTubeom baviti cijeli život.

Hoće li mu smetati i planira li u budućnosti još neku tetovažu?      

- Budućnost – da, imam velikih planova što se tiče tetovaža, tako da – stay tuned - rekao je uz smijeh.

Pogledajte video:

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima

MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 

Posjeti joomboos.24sata.hr