Sve što Barbi Afrika snimi, ljudi na Tik Toku obožavaju

barbi afrika/instagram
Barbi Afrika (18), pravim imenom Barbara Milenković, jedna je od najpopularnijih balkanskih tiktokerica i youtuberica, a danas ćete jedan njezin zabavan video u 19:00 sati moći pogledati na JoomBoos Tik Tok profilu. Evo što sve morate znati o ovoj super slatkoj curi!
Vidi originalni članak

Sve što snimi na Tik Toku, publika obožava

@barbiafrika

tagujte tik tokera koji lici na princa#foryou #virał #disney #princess #cinderella #cinderellachallenge

♬ original sound - sarahsweetheart

Barbi na Tik Toku trenutno prati više od 164 tisuće ljudi, a na videima koje ondje objavljuje u prosjeku skuplja nekoliko desetaka, a često i nekoliko stotina tisuća pregleda. Trenutno na profilu ima više od 5,4 milijuna lajkova!

Pleše i snima zabavne skečeve

@barbiafrika

jel volite svoje odeljenje?#barbiafrika #srbija #balkan #bosna

♬ original sound - brreskvicavoyage_fp

Na svom profilu najviše snima razne plesne točne i zabavne skečeve i objavljuje ih čak nekoliko u danu, jer voli biti u trendu i pratiti sve viralne izazove. 

Snima s Andrijom Jo 

@barbiafrika

omiljeni jutjuber?andrijajo #croatia #bosnia #virał #foryou #serbia #montenegro

♬ No more cheese - jamesdixon96

Barbi često snima Tik Tokove s poznatim balkanskim youtuberom i pjevačem, Andrijom Jo, ali i drugim poznatim licima. Samo neka od njih su Lindsay Jay, Anna Lazarević, Cale...

Bila je nominirana za najveću YouTube zvijezdu godine na MAC Awardsu

Na ovogodišnjoj dodjeli MAC nagrada bila je nominirana u kategoriji najveće youtuberske zvijezde. Iako kući nije odnijela nagradu, ondje se super zabavila i ponovno družila sa svojim kolegama i dobrim prijateljima, Andrijom Jo i drugim poznatim licima.

Nije samo influencerica, nego i model, plesačica i pjevačica

Barbi se, uz YouTube, Instagram i Tik Tok, bavi i pjevanjem, plesanjem i modelingom. Dosad je snimila nekoliko pjesama i dueta, poput pjesama 'Paranoja', 'Ne javljam' i 'Forica' koje su na YouTubeu dosad pregledane više od 600 tisuća puta.

Bila u vezi s popularnim mladim pjevačem?

Bila je u vezi s mladim pjevačem Davidom Radosavljevićem, koji se natjecao i proslavio u showu 'Pinkove Zvezdice'. Iako su sada njihove zajedničke fotografije s društvenih mreža izbrisane, u veljači prošle godine David je po prvi puta objavio fotku s Barbi i objavio da su u vezi. Tada je David uz Instagram fotografiju napisao: "Milijun puta ću reći da te volim i uvijek ću to govoriti s istim žarom. Moji osjećaji prema tebi su neprocjenjivi", javlja Svet Poznatih.

Prijavila se na JoomBoos Videostar 2017. godine

Da, da, Barbi se 2017. godine prijavila na drugo izdanje JoomBoos Videostara, a njezin prijavni video dosad je pregledan gotovo 100 tisuća puta.

Danas je možete gledati na JoomBoos Tik Toku

Prvi video Barbi Afrike na JoomBoos Tik Toku možete pogledati već danas u 19:00 sati, a tko zna, možda vas uskoro ponovno iznenadimo... Stay tuned!

A da biste prvi dobili sve informacije i prvi gledali sve video sadržaje, pretplatite se na JoomBoos Tik Tok i JoomBoos YouTube kanale!

@joomboosyt

Imate li i vi jednu umišljenu osobu u razredu kao što je markomarkec3 odglumio? 🤪 #foryou #4u #foryoupage #fypage #balkan #balkanboy #fyp #foru

♬ Originalton - redsonja3

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr