Svi su u šoku: Reperica je tri godine žrtvovala kokoši

Twitter
Twitter je preplavljenim suludim video kojeg je objavila Azealia Banks
Vidi originalni članak

Bilo bi i nama draže da na zadnji dan godine možemo pisati isključivo o lijepim stvarima, ali reperica Azealia Banks pobrinula se da svjetski mediji pišu o njoj i ne tako lijepim stvarima.

Banks je tijekom cijele godine imale razne okršaje s kolegama, a prošle i neke rasističke ispade (sjetite se drame sa Zaynom).

No posljedni video koji je preplavio internet jedan je korak dalje od svih skandala kojima je dosad bila sklona. 

- Tri godine bavljenja vračanjem. Da, znate da moram ostrugati svo ovo smeće. Imam crijevo i naočale. Sve ću ostrugati - samo je neka od čudnih stvari koje izgovara u videu. 

Twitter je odmah reagirao sa zajedničkim zaključkom kako je ovo definitivno krivi način za privlačenje pozornosti.

Složila se i njena poznata kolegica Sia koja je napisala:

- Žrtvovanje životinja za vlastiti uspjeh je najbolesnija stvar za koju sam ikada čula. Probij se tako što ćeš biti sjajna, ljubazna i naporno raditi - napisala joj je puno poznatija kolegica, a Banks nije trebalo dugo da je počne vrijeđati.

- A tvoje odvratno... lice je najružnije što sam ikada vidjela i to mora biti razlog što se skrivaš čitavo vrijeme. POKAŽI MALO J*****G POŠTOVANJA ZA MOJU J****U TRADICIONALNU AFRIČKU RELIGIJU TI POMPOZNA BIJELA K*ČKO - buncala je reperica u postovima koji su kasnije izbrisani.

Kasnije je objavila fotku na Isnatgarmu u kojoj kaže kako joj je dosta objašnjavanja, a neki se u komentarima brinu za njeno psihičko zdravlje, prenosi NME.

 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)
Posjeti joomboos.24sata.hr