Tata proveo cijeli dan sa sinom u školi: "Više neće pričati na satu"

Brad Howard
Srednja škola nije laka. Osim što prolaziš kroz pubertet i boriš se sa hormonima, još moraš i imati onaj cool faktor. To jednom srednjoškolcu ipak nije uspjelo...
Vidi originalni članak

Brad Howard (17) iz američke države Texas u posljednje vrijeme nije mogao prestati pričati na satu fizike. Njegov tata, koji se isto zove Brad, stalno je dobivao e-mailove od učitelja o neprimjerenom ponašanju sina pa ga je odlučio naučiti lekciju. Upozorio ga je da ako još jednom primi email ili telefonski poziv od učitelja da će mu doći u školu. Ali Brad ga nije ozbiljno shvatio. I požalio je.

Brad stariji dobio je poziv iz škole. Drugo jutro se obukao, uzeo ručak i ušao u školu. Sjeo je u klupu i dočekao sina. Mladi Brad je htio propasti u zemlju od srama, a frendovi su mu umrli od smijeha.

- Mislim da im je bilo jako zabavno. Posebno kad su vidjeli koliko je Brada bilo sram - kazao je ponosni otac koji je odmah opalio selfie i poslao ga u obiteljsku grupu na mobitelu.

Bradova sestra Moll jedva je to dočekala te je odmah tvitala što se dogodilo. Post je zapalio Internet.

- Nisam ga ni primijetio dok nisam došao do svog mjesta. Užasno sam se iznenadio - kazao je posramljeni Brad i dodao da to više neće htjeti ponoviti.

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima! 

MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)
 

Posjeti joomboos.24sata.hr