Taylor je siktala otrov na sve, a sprdala se i s pljačkom Kim K.

Olivia Rodrigo Instagram
Stara Taylor Swift je službeno mrtva. A na to su je natjerali gotovo svi.
Vidi originalni članak

Njezina reputacija lani je završila u blatu. Svi znamo za obračun s Kim i Kanye zbog teksta u njegovoj pjesmi da je mogao spavati s njom i telefonskog razgovora koji je Kim objavila na društvenim mrežama nakon što joj je bilo dosta da se Taylor pravi da nije znala za to. Sjećate li se svađe sa bivšim dečkom, Calvinom Harrisom? I Taylor se sjeća. Čini se da je zapisala svaku uvredu i podsmijeh jer je se u novom videu odlučila osvetiti svima.

via GIPHY

Nakon što je pokopala uništenu reputaciju, Taylor se vratila kao zombi i ismijala Kanyea s referencom na ukošeni stage koji je imao na prošloj turneji.

via GIPHY

S obzirom da su je, nakon što je Kim K. objavila snimku telefonskog razgovora u kojem je Taylor ipak znala i pristala na tekst pjesme 'Famous', obožavatelji Kim i Kanye zasuli na svim profilima emojijima zmije, Taylor je zmiju uklopila i u novi spot. 

via GIPHY

No to nije sve. Kada puna dijamanata navodno se odnosi na pljačku Kim Kardashian. Lani su Kim opljačkali u Parizu tako da su je zavezali u kupaonicu i prijetili joj pištoljem, a uzrok svega je bio nakit koji je stalno nosila i objavljivala na Instagramu. Što mislite je li Taylor doista pala tako nisko da se ismijala s pljačkom Kim K.?

via GIPHY

Ni staru neprijateljicu nije zaboravila. Taylor se obukla kao Katy Perry, uzela nagradu Grammy i glasno se nasmijala jer Katy za razliku od nje nema priželjkivani Grammy.

via GIPHY

Kopirala je Bey? Fanovi su je optužili da je kopirala "Lemonade", ali i  “Formation”, slažete li se?

Nakon mjeseci sprdanja na račun njenog squada gdje su Taylor optužili da upravlja prijateljicama i da zapravo nisu prijateljice nego se druže samo iz koristi, u novom spotu dodijelila si je ulogu vođe kulta.

via GIPHY

Nije poštedjela ni bivšeg dečka Toma Hiddlestonea. Nakon mjeseci izrugivanja jer se na njenom roštilju, povodom američkog Dana nezavisnosti, pojavio u majici s natpisom I love TS, sad je u tu majicu obukla i plesače. Iako je Tom rekao da je to trebala biti šala i da mu je neugodno, Taylor mu očito ne da zaboraviti neugodni trenutak.

via GIPHY

Kao i štreberi koji kažu da nisu ništa učili, a uvijek dobiju pet tako i Taylor se uvijek čudi da je dobila nagradu iako je pokupila sve moguće nagrade. Ovaj put se smijala na svoj račun. Je li uspjela?

via GIPHY

Jednom žrtva, uvijek žrtva, izraz je kojim se često opisuje Taylor, a u novom videu je to i ponovila.

via GIPHY

Ismijavanje Kim K. nema kraja, bar u videu. Pri kraju videa, Taylorin klon se žali da stalno "dobiva potvrde tj. receipts", al sve je ok, "to će editirati poslije". To je i više nego jasan shoutout Snapchat razgovoru koji je Kim objavila.

via GIPHY

 

Sve je završila s neslavnim posljednjim riječima u izjavi koju je objavila nakon drame s Kim i Kanyeom. No čini se da drama zapravo tek počinje.

via GIPHY

 

 

 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)
 

Posjeti joomboos.24sata.hr