Zmija je osveta Kim, Katy Perry ili je riječ o novom albumu?

Olivia Rodrigo Instagram
Pjevačica Taylor Swift je nedavno šokirala obožavatelje kad je obrisala apsolutno svaki post na svim svojim društvenim mrežama.
Vidi originalni članak

Taylor Swift prekinula je šutnju na Instagramu i Twitteru sa bizarnim postom. Video zmije osvanuo je u ponedjeljak dva puta na svim njenim platformama samo par sati nakon što je Katy Perry objavila novi trailer za pjesmu Swish Swish.

Sablasni video od deset sekundi u kojem zmija gmiže i sikće je prvi post koji je pjevačica podijelila sa svojim milijunskim followerima posljednjih mjeseci.

Tajming posta nije prošao nezapaženo jer Taylorini fanovi smatraju da samo ona može u jednom postu zasjeniti pomrčinu sunca i zamračiti novi teaser Katy Perry.

Naime, Katy je par sati prije objavila video za Swish Swish u kojem se dvije košarkaške ekipe Ovce i Tigrovi bore na terenu.

Neki fanovi kažu da zmija nema veze sa Katy nego s Kim. Tvrde da je riječ o novoj pjesmi na njenom novom albumu koju će posvetiti upravo Kim Kardashian koja ju je nazvala zmijom na Twitteru.

Treće nagađanje odnosi se na njen novi album koji će se možda zvati 'Eclipse'. Jučer je u Sjevernoj Americi bila potpuna pomrčina sunca, a Taylor ju je navodno odlučila obilježiti brisanjem svih postova i okretanjem novog lista.

Tko će biti u pravu, još uvijek moramo pričekati i vidjeti.

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

Posjeti joomboos.24sata.hr